Σκύρος – Συνεχίζει να είναι η πρώτη επιλογή των επισκεπτών και το Σεπτέμβριο {Εικόνες}
ΔΙΑΚΟΠΕΣ

Σκύρος – Συνεχίζει να είναι η πρώτη επιλογή των επισκεπτών και το Σεπτέμβριο {Εικόνες}

Φιλόξενη και πανέμορφη, η Σκύρος ανήκει στις Σποράδες αν και η απόσταση που τη χωρίζει από τα υπόλοιπα νησιά του συμπλέγματος είναι μεγαλύτερη από αυτή που τη χωρίζει από την Εύβοια.

«Αγκαλιασμένη» από γαλάζια νερά, πλακόστρωτα σοκάκια, μυρωδιές από φαγητό που παραπέμπουν σε στιγμές οικογενειακές, όμορφες παραλίες για κάθε γούστο και μια χώρα χτισμένη στο ψηλό σημείο του νησιού να σε καλωσορίζει. Κάπως έτσι υποδέχεται η Σκύρος τους επισκέπτες της, με το γλυκό του κουταλιού και τα σκυριανά αλογάκια της έτοιμα να ξεναγήσουν τους ταξιδιώτες στις ομορφιές του νησιού.

Το στοίχημα της φετινής τουριστικής σεζόν κέρδισε με 75% πληρότητα στα τουριστικά καταλύματα με περαιτέρω αυξητικές τάσεις για τον Αύγουστο το νησί. Ωστόσο, συνεχίζει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον τον επισκεπτών και το Σεπτέμβριο στην πιο δύσκολη τουριστική περίοδο των τελευταίων δεκαετιών, η Σκύρος κινείται ικανοποιητικά και αυτή την περίοδο. Όπως θα δείτε και στις παρακάτω εικόνες η χθεσινή βραδιά θύμισε Αυγουστιάτικη βραδιά στη χώρα του νησιού με των κόσμο να περπατάει στα σοκάκια και να απολαμβάνει την βόλτα του.


Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr