Αγόρι 8 ετών σκότωσε δηλητηριώδες φίδι που του επιτέθηκε
ΔΙΕΘΝΗ

Αγόρι 8 ετών σκότωσε δηλητηριώδες φίδι που του επιτέθηκε

Ένα φίδι επιτέθηκε στο ανήλικο αγόρι το οποίο όμως κατάφερε τελικά να σκοτώσει το δηλητηριώδες ερπετό.

Επίθεση από φίδι δέχθηκε ένα 8χρονο αγόρι στην αυλή του σπιτιού του σε ένα μικρό χωριό της Ινδίας.

Το παιδί έπαιζε αμέριμνο όταν ξαφνικά το δηλητηριώδες ερπετό του επιτέθηκε. Αφού τυλίχτηκε γύρω από το χέρι του παιδιού και δεν το άφηνε, το αγόρι το δάγκωσε δύο φορές, καταφέρνοντας να σκοτώσει τελικά το ερπετό, όπως μεταδίδει η εφημερίδα New Indian Express.

«Το φίδι τυλίχτηκε γύρω από το χέρι μου και με δάγκωσε», φέρεται να δήλωσε ο 8χρονος σε τοπικά μέσα ενημέρωσης, μέσω της New Indian Express. «Πόνεσα πολύ. Επειδή το ερπετό δεν κουνιόταν όταν προσπάθησα να το τινάξω από πάνω μου, το δάγκωσα δυνατά δύο φορές. Όλα συνέβησαν σε κλάσματα δευτερολέπτου».

Ο Ντίπακ μεταφέρθηκε σε τοπική μονάδα επείγουσας περίθαλψης, όπου εξετάστηκε και πήρε εξιτήριο την επόμενη ημέρα, σύμφωνα με το δημοσίευμα. Αργότερα διαπιστώθηκε από τοπικούς εμπειρογνώμονες ότι επρόκειτο για «στεγνό δάγκωμα».

«Ο Ντίπακ δεν παρουσίασε κανένα σύμπτωμα και ανάρρωσε γρήγορα λόγω του στεγνού δαγκώματος, όταν δηλαδή το δηλητηριώδες φίδι δαγκώνει αλλά δεν απελευθερώνεται δηλητήριο», δήλωσε ο ειδικός στα φίδια Κέισερ Χουσεΐν, σύμφωνα με την New Indian Express.

«Τέτοια τσιμπήματα φιδιών είναι επώδυνα και μπορεί να παρουσιάσουν μόνο τοπικά συμπτώματα γύρω από την περιοχή του δαγκώματος», είπε.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr