ΔΙΕΘΝΗ

Αλιγάτορας τρομοκρατεί παιδί που ψαρεύει όταν του αρπάζει το ψάρι απο το καλάμι [viral video]

Ο μικρός απο τον φόβο του αφήνει το καλάμι να πέσει και φεύγει απο το πλάνο
Αλιγάτορας τρομοκρατεί παιδί που ψαρεύει όταν του αρπάζει το ψάρι απο το καλάμι [viral video]

Ένας 7χρονος από τη Φλόριντα είχε πιάσει ένα ψάρι με το καλάμι του και προσπαθούσε να το βγάλει έξω απο την λίμνη ενώ ψάρευε με τον μπαμπά του και τελικά κατέληξε να χάσει και το καλάμι και το ψάρι όταν ένας αλιγάτορας βγήκε ξαφνικά από το νερό και άρπαξε το ψάρι.

Ο Sean McMahon δημοσίευσε το βίντεο στο Facebook που δείχνει τι συνέβη όταν αυτός και ο γιος του, Dawson, ψάρευαν πίσω από το σπίτι τους στο Palm Coast στην Φλόριντα.

Το βίντεο δείχνει τον πατέρα να ενθαρρύνει τον γιο του καθώς παλεύει με ένα μεγάλο ψάρι και προσπαθεί να το βγάλει εκτός λίμνης.

«Είναι μαχητής», ακούγεται να λέει ο πατέρας στο βίντεο.

Το αγόρι καταφέρνει τελικά να σύρει το ψάρι στη στεριά, αλλά ένας αλιγάτορας ξαφνικά βγαίνει από το νερό και πιάνει το ψάρι στα σαγόνια του.

Ο μικρός απο τον φόβο του αφήνει το καλάμι να πέσει και φεύγει απο το πλάνο και φυσικά κοντά απο τον αλιγάτορα ο οποίος κολυμπά ξανά στο νερό – παίρνοντας μαζί του το ψάρι και το καλάμι.

«Ο μικρός έπιασε ψάρι απόψε και από το πουθενά ένας αλιγάτορας ανέβηκε, έφαγε το ψάρι και βούτηξε το καλάμι του στο νερό», έγραψε ο πατέρας στην ανάρτηση στο Facebook.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ