Αγγλία: Ο όρος του βασιλιά Καρόλου για να δώσει τίτλους στα παιδιά του Χάρι και της Μέγκαν
ΔΙΕΘΝΗ

Αγγλία: Ο όρος του βασιλιά Καρόλου για να δώσει τίτλους στα παιδιά του Χάρι και της Μέγκαν

Η αναποφασιστικότητα του Καρόλου της Αγγλίας για το αν θα δοθούν η όχι τίτλοι στα εγγόνια του και παιδιά του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ αυξάνει την ένταση μεταξύ παλατιού και οικογένειας Σάσεξ

Αύξηση των εντάσεων μεταξύ του βασιλιά της Αγγλίας Καρόλου και της οικογένειας Σάσεξ, δηλαδή του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ φαίνεται πως φέρνει η αναποφασιστικότητα του βασιλιά σχετικά με την απόδοση τίτλων στα εγγόνια του και παιδιά του γιου του Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Τatler, δύο εβδομάδες μετά τον θάνατο της βασίλισσας Eλισάβετ και τα εγγόνια του βασιλιά Κάρολου, δηλαδή τα παιδιά του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, εξακολουθούν να αναφέρονται στην επίσημη ιστοσελίδα της βασιλικής οικογένειας ως Άρτσι Χάρισον Μαουντμπάτεν-Ουίνδσορ (Master Archie Harrison Mountbatten-Windsor) και Λίλιμπετ Μαουντμπάτεν-Ουίνδσορ (Miss Lilibet Mountbatten-Windsor).

Ενώ κάπου εδώ να σημειώσουμε ότι οι νέοι τίτλοι του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της οικογένειάς του ενημερώθηκαν αμέσως στον ιστότοπο της βασιλικής οικογένειας.

Μια βασιλική πηγή δήλωσε στους Times: «Το γεγονός ότι [σ.σ τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ] δεν έκαναν αυτές τις αλλαγές υποδηλώνει ότι κάτι δεν πάει καλά. Γιατί να μην τα αλλάξουν όλα την ίδια στιγμή;».

«Ο Βασιλιάς είναι επικεντρωμένος στην περίοδο του πένθους. Είναι απίθανο να μάθετε για άλλους τίτλους κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Είμαι βέβαιος ότι κάποια στιγμή θα υπάρξουν συζητήσεις… Αυτό εξακολουθεί να είναι το status quo», είπε η ίδια πηγή.

Μιλώντας στο τελευταίο επεισόδιο του τοκ σόου «The Royal Beat», η βασιλική εμπειρογνώμονας Κέιτι Νίκολ (Katie Nicholl) δήλωσε ότι ο βασιλιάς Κάρολος Γ’ είναι πρόθυμος να δώσει στα μικρότερα εγγόνια του τους τίτλους – αλλά «υπάρχει ένας όρος και αυτός είναι εμπιστοσύνη».

Να υπενθυμίσουμε πως ο βασιλιάς Κάρολος στο διάγγελμά του προς τον βρετανικό λαό, αμέσως μετά τον θάνατο της μητέρας τυ βασίλισσας Ελισάβετ είχε εκφραστεί δημοσίως με λόγια αγάπης προς τον γιο του Χάρι και την Μέγκαν που «συνεχίζουν να χτίζουν τη ζωή τους στο εξωτερικό».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr