Απίστευτο: Έφτιαξαν πατατάκια με γεύση… αιδοίου – Δείτε πόσο κοστίζουν
ΔΙΕΘΝΗ

Απίστευτο: Έφτιαξαν πατατάκια με γεύση… αιδοίου – Δείτε πόσο κοστίζουν

Μία εταιρεία στη Λιθουανία προχώρησε στη δημιουργία τσιπς με γεύση αιδοίου με τιμή σίγουρα πολύ πιο ακριβή από ενα σακουλάκι πατατάκια με ταπεινή ρίγανη

Πατατάκια με γεύση… αιδοίου έφτιαξε μία εταιρεία στη Λιθουανία με τιμή αρκετά τσουχτερή σε σχέση πάντα με ένα σακουλάκι ταπεινά πατατάκια με ρίγανη ή απλό αλάτι.

Τα διαφορετικά αυτά πατατάκια που έφτιαξε η εταιρεία CHAZZ με έδρα τη Λιθουανία πωλούνται μόνο στην Ευρώπη και για 9,99 ευρώ.

«Η ομάδα της CHAZZ είναι νέοι, τολμηροί και ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ, γι’ αυτό πήραμε αυτή την καταστροφική τάση πολύ προσωπικά. Αποφασίσαμε να επιστήσουμε την προσοχή όλων σε αυτό και έτσι να συμβάλουμε στην επίλυση αυτού του προβλήματος: έτσι μας ήρθε η ιδέα να δημιουργήσουμε τα πρώτα στον κόσμο πατατάκια με ‘γεύση αιδοίου’», αναφέρει η εταιρεία.

Μάλιστα, οι άνθρωποι της εταιρείας παραθέτουν και 3 λόγους για τους οποίους πρέπει οι καταναλωτές να δοκιμάσουν τα πατατάκια:

  • Ο πρώτος είναι ότι «έχουν μοναδική γεύση ΓΙΑ ΤΟΛΜΗΡΟΥΣ και ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ανθρώπους. Αφού το γευτείτε, θα θυμηθείτε τις πιο άγριες ερωτικές σας περιπέτειες και τον πρώτο σας αληθινό έρωτα».
  • Ο δεύτερος ότι αποτελούν «ένα υπέροχο ΔΩΡΟ για αυτόν που αγαπάτε, για μια ρομαντική βραδιά ή απλώς μια απλή απόλαυση και μια διασκεδαστική συζήτηση για το σεξ».
  • Τρίτον, τα πατατάκια αυτά αποτελούν έναν «ΤΕΛΕΙΟ ΤΡΟΠΟ για να δοκιμάσετε το θάρρος, τη διαφάνεια και την αίσθηση του χιούμορ των φίλων σας»

Στη συσκευασία φαίνεται μία γυναίκα με κόκκινα εσώρουχα να κάθεται πάνω σε μία στοίβα από πατατάκια, ενώ δίπλα αναγράφονται μηνύματα όπως «όλα τα σώματα είναι νόστιμα», «ναι στο σεξ». patatakia 1

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr