Δώρο του Πακιστανού μεγιστάνα για τη γιορτή του πατέρα το ταξίδι δίχως επιστροφή στον Τιτανικό με τον 19χρονο γιο του
ΔΙΕΘΝΗ

Δώρο του Πακιστανού μεγιστάνα για τη γιορτή του πατέρα το ταξίδι δίχως επιστροφή στον Τιτανικό με τον 19χρονο γιο του

«Δεν ήθελε και πολύ να το κάνει. Ο Σουλεμάν πίστευε ότι δεν ήταν οκ όλο αυτό και δεν ένιωθε άνετα να το κάνει.

Την τραγική ειρωνεία για τον θάνατο του μιρότερου από τους πέντε επιβαίνοντες του βαθυσκάφους Titan το οποίο συνετρίβη κοντά στον Τιτανικό, αποκάλυψε η θεία του 19χρονου γιου του Πακιστανού μεγιστάνα Σαχζάντα Νταγούντ, η οποία δήλωσε ότι ο νεαρός Σουλεμάν μπήκε στο υποβρύχιο μόνο και μόνο για ως δώρο για την γιορτή του πατέρα. Η Αζμέχ Νταγούντ μίλησε στο NBC και είπε πως ο 19χρονος ήταν «τρομοκρατημένος» για την ριξοκίνδυνη κατάδυση.

«Δεν ήθελε και πολύ να το κάνει. Ο Σουλεμάν πίστευε ότι δεν ήταν οκ όλο αυτό και δεν ένιωθε άνετα να το κάνει. Αλλά ήταν κάτι για την γιορτή του πατέρα. Ήταν μια εμπειρία για να τους φέρει πιο κοντά και ήθελε μια εμπειρία ζωής, όπως και ο πατέρας του. Το ήθελε ο πατέρας του το ταξίδι και ο Σουλεμάν δέχθηκε. Θα έκανε τα πάντα για οποιονδήποτε» πρόσθεσε η θεία του αδικοχαμένου 19χρονου.

Σύμφωνα με την ίδια οι υπόλοιποι τέσσερις επιβάτες του βαθυσκάφους «μπήκαν για τους δικούς τους λόγους και τα δικά τους συμφέροντα. Ο Σουλεμάν βρέθηκε εκεί για την γιορτή του πατέρα».

«Για να είμαι ειλικρινής, όσο και αν ακούγεται τρομακτικό, το να γνωρίζω ότι δεν είχαν χρόνο να καταλάβουν τι επρόκειτο να συμβεί, το ότι βρέθηκαν εκεί να χαίρονται ο ένας τον άλλο και ξαφνικά “μπουμ” και τέλος, το να γνωρίζω ότι ο Σουλεμάν μου δεν ένιωσε καθόλου πόνο είναι ανακουφιστικό» πρόσθεσε η θεία του.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr