ΔΙΕΘΝΗ

Για ποιο λόγο ο βασιλιάς Κάρολος απέκλεισε από την επίσημη εκδήλωση για την Ελισάβετ τον Χάρι και την Μέγκαν

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ θα απουσιάζουν από την επίσημη εκδήλωση προς τιμή της βασίλισσας Ελισάβετ λόγω πρωτοκολλου
Για ποιο λόγο ο βασιλιάς Κάρολος απέκλεισε από την επίσημη εκδήλωση για την Ελισάβετ τον Χάρι και την Μέγκαν

Την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί από τον βασιλιά Κάρολο και την βασιλική σύζυγο Καμίλα επίσημη εκδήλωση για τους παγκόσμιους ηγέτες που θα βρεθούν στο Λονδίνο για την κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ

Αρχηγοί κρατών, επίσημοι καλεσμένοι από το εξωτερικό και μέλη της βασιλικής οικογένειας θα παρευρεθούν στην εν λόγω εκδήλωση, ωστόσο φαίνεται πως δεν είναι καλεσμένη όλη η οικογένεια.

Συγκεκριμένα, ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ δεν θα παρευρεθούν στην εν λόγω εκδήλωση λόγω πρωτόκολλου.

Πιο αναλυτικά, στην συγκεκριμένη εκδήλωση, που είναι αφιερωμένη στη μνήμη της βασίλισσας Ελισάβετ σύμφωνα με το πρωτόκολλο μπορούν να παρευρεθούν μόνο εστεμμένοι πρίγκιπες και εφόσον ο πρίγκιπας Χάρι δεν είναι εστεμμένος αποκλείεται από την εκδήλωση. Το ίδιο ισχύει και για τον θείο του και γιο της βασίλισσας Ελισάβετ πρίγκιπα Άντριου.

Ανάμεσα στους καλεσμένους θα βρίσκονται περίπου 30 γαλαζοαίματοι από όλο τον κόσμο, όπως ο πρίγκιπας Φίλιππος και η βασίλισσα Ματθίλδη του Βελγίου, αλλά και ο πρίγκιπας Αλβέρτος με την πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό. Στην εκδήλωση θα είναι επίσης ο Αμερικανός Πρόεδρος, Τζο Μπάιντεν και Γάλλος ομόλογός του, Εμανουέλ Μακρόν.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ