Πόλεμος στην Ουκρανία: «Η Ρωσία θέλει να σκοτώσει τον Ζελένσκι»
ΔΙΕΘΝΗ

Πόλεμος στην Ουκρανία: «Η Ρωσία θέλει να σκοτώσει τον Ζελένσκι»

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ανησυχία από τη δήλωση συμβούλου του Ζελένσκι για την τύχη του Ουκρανού προέδρου

Σε μια ανησυχητική δήλωση για την τύχη του Βολοντιμίρ Ζελένσκι προχώρησε σύμβουλος του Ουκρανού προέδρου ο οποίος δήλωσε το πρωί της Παρασκευής ότι στα σχέδια της Ρωσίας είναι να τον σκοτώσει (σ.σ. τον Ζελένσκι) και όχι μόνο να καταλάβει το Κίεβο.

Σύμφωνα με τον Μιχάιλο Ποντολιάκ το σχέδιο της Ρωσίας είναι και να καταλάβει την πρωτεύουσα της Ουκρανίας και να σκοτώσει τον πρόεδρο της χώρας, Βολοντομίρ Ζελένσκι.

Ο ίδιος είπε, όπως μεταδίδει το Sky News, ότι ο Ζελένσκι παραμένει στο Κίεβο, διαψεύδοντας πληροφορίες που είχαν ακουστεί νωρίτερα ότι ο Ουκρανός πρόεδρος είχε φύγει από τη χώρα.

Η δήλωση του συμβούλου του Ουκρανού προέδρου έρχεται λίγες ώρες μετά το διάγγελμα του Ζελένσκι τα ξημερώματα της Παρασκευής στο οποίο, μεταξύ άλλων, είπε οτι τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του, αποτελούν τους βασικούς στόχους της Ρωσίας.

«Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο εχθρός με θεωρεί ως στόχο νούμερο 1. Την οικογένειά μου, ως στόχο νούμερο 2. Θέλουν να καταστρέψουν πολιτικά την Ουκρανία καταστρέφοντας τον αρχηγό του κράτους» είχε πει ο Ζελένσκι προσθέτοντας πως «μένω στην κυβερνητική συνοικία μαζί με άλλους».

Περισσότερα σε λίγο…

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr