Το σπαρακτικό αντίο 20χρονης influencer που πάσχει από σπάνια μορφή καρκίνου των οστών
ΔΙΕΘΝΗ

Το σπαρακτικό αντίο 20χρονης influencer που πάσχει από σπάνια μορφή καρκίνου των οστών

Το 2016, η Elena Huelva, διαγνώστηκε  με μια σπάνια μορφή καρκίνου των οστών, που ονομάζεται Ewing με την κατάστασή της να έχει επιδεινωθεί τον τελευταίο καιρό
Ραγίζει καρδιές το βίντεο που δημοσίευσε 20χρονη influencer, Elena Huelva, η οποία και πάσχει από μια σπάνια μορφή καρκίνου των οστών.

Η 20χρονη το 2016 διαγνώστηκε με την σπάνια μορφή καρκίνου των οστών, που ονομάζεται Ewing.

Από τότε, η Huelva χρησιμοποιεί τη σελίδα της στο Instagram, η οποία και αριθμεί με 670.000 ακόλουθος, καταγράφοντας το «ταξίδι» της με τον καρκίνο.

Πρόσφατα, όμως, σύμφωνα και με την Daily Mail, οι γιατροί την ενημέρωσαν ότι η κατάστασή της είχε επιδεινωθεί και ότι η ασθένεια είχε εξαπλωθεί στον λαιμό της, πράγμα, που της προκαλεί δυσκολία στην αναπνοή.

Στην ανάρτηση που είναι πολύ πιθανό να είναι και η τελευταία της στο μέσο,  η 20χρονη -που ζει στην Ισπανία- δημοσίευσε ένα σπαρακτικό βίντεο, αποκαλύπτοντας ότι «τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά».

Μιλώντας από το κρεβάτι του νοσοκομείου, με σωληνάκια οξυγόνου για να την βοηθούν να αναπνέει, η Huelva είπε:

«Η ασθένεια εξαπλώθηκε στην τραχεία μου, η οποία είναι πολύ επικίνδυνη, όπως ξέρετε γιατί εκεί αναπνέουμε. Δεν αναπνέω. πρέπει να πω πολλά περισσότερα».

Στη συνέχεια εξήγησε πως αν και δεν θα ήθελε να κάνει τέτοια βίντεο, μόνο έτσι μπόρεσε να «ρίξει φως» στην σπάνια αυτή πάθηση.

«Ό,τι κι αν συμβεί, ξέρω ότι η ζωή μου δεν ήταν μάταιη γιατί έχω αγωνιστεί και έχω πετύχει αυτό που θέλω.

«Στο τέλος της ημέρας, η ζωή είναι να ζεις και να φτιάχνεις αναμνήσεις με ανθρώπους και αφαιρώ πολλές καλές αναμνήσεις με πολλούς υπέροχους ανθρώπους και πολλά άλλα πράγματα. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για όλα. τη στοργή που μου έδινες πάντα. Σας αγαπώ».

Η influencer έγραψε στη λεζάντα του εν λόγω βίντεο:

«Ήθελα να δημοσιεύσω αυτό το βίντεο εδώ, γιατί στο τέλος της ζωής είναι οι αναμνήσεις που κρατάμε, οι άνθρωποι, η αγάπη και έχω ήδη κερδίσει. Για την αγάπη, για τον αγώνα, για άνθρωποι, για πάντα».

Όπως ήταν φυσικό, οι ακόλουθοί της παρακολούθησαν συντετριμμένοι το κλιπ και αμέσως έστειλαν στην 20χρονη υποστηρηκτικά μηνύματα.

 Τι είναι ο καρκίνος Ewing

Σύμφωνα με την κλινική Mayo, το σάρκωμα Ewing είναι ένας σπάνιος τύπος καρκίνου, που εμφανίζεται στα οστά ή στον μαλακό ιστό γύρω από τα οστά. Συνήθως ξεκινά από τα πόδια ή τη λεκάνη, αλλά μπορεί να εμφανιστεί σε οποιοδήποτε οστό ή – λιγότερο συχνά – στον μαλακό ιστό. Είναι πιο συχνή σε παιδιά και εφήβους, αλλά μπορεί να βρεθεί σε ασθενείς οποιασδήποτε ηλικίας.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr