Βασίλισσα Ελισάβετ: Γιατί «της κόστισε» η απόφαση Χάρι-Μέγκαν να φύγουν στις ΗΠΑ
ΔΙΕΘΝΗ

Βασίλισσα Ελισάβετ: Γιατί «της κόστισε» η απόφαση Χάρι-Μέγκαν να φύγουν στις ΗΠΑ

Πολλές οι αποκαλύψεις του βιβλίου «The New Royals» που πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα από τον εκδοτικό οίκο The Firm

Πολλές οι αποκαλύψεις του βιβλίου «The New Royals» που πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα από τον εκδοτικό οίκο The Firm.

Πληγωμένη από την απόφαση του εγγονού της πρίγκιπα Χάρι και της συζύγου του Μέγκαν Μαρκλ να αποσυρθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα και να μετακομίσουν στις ΗΠΑ φαίνεται πως έφυγε από τη ζωή η βασίλισσα Ελισάβετ της Αγγλίας.

Η βασίλισσα,η οποία άφησε την τελευταία της πνοή την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου, σε ηλικία 96 ετών, φέρεται να είχε εκμυστηρευτεί σε μια φίλη της ότι “ήταν εξαντλημένη από την αναστάτωση που προκάλεσε η απόφασή τους”, όπως γράφει η ειδική επί των βασιλικών θεμάτων, Katie Nicholl, στο αναμενόμενο βιβλίο της “The New Royals: Queen Elizabeth’s Legacy and the Future of the Crown”, απόσπασμα του οποίου δημοσιεύει το “Vanity Fair”.

«Η βασίλισσα Ελισάβετ πληγώθηκε πολύ και μου είπε: “Δεν ξέρω, δεν με νοιάζει και δεν θέλω να το σκέφτομαι πια”» αναφέρει πηγή από Μπάκιγχαμ, σύμφωνα με το βιβλίο . Σε απόσπασμα μάλιστα που δημοσιεύτηκε στο Vanity Fair, τον Αύγουστο η Μεγαλειοτάτη απογοητεύτηκε ιδιαίτερα όταν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ δεν πήγαν με τον Άρτσι και την Λίλιμπετ στην Βρετανία για το ετήσιο sleepover που διοργάνωνε με τα εγγόνια και τα δισέγγονα της στο Sandringham.

Στο βιβλίο «The New Royals», που πρόκειται να δημοσιευτεί σύντομα από τον εκδοτικό οίκο The Firm, αναμένεται είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον για όσους είναι fans της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας, καθώς αποκαλύπτονται νέες λεπτομέρειες γύρω από τις σχέσεις του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ με τους υπόλοιπους γαλαζοαίματους του Μπάκιγχαμ.

Στο βιβλιό γίνεται εκτενής αναφορά στον βαθύ διχασμό μεταξύ των Sussexes και άλλων μελών της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας, μετά την απόφαση Χάρι-Μέγκαν να παραιτηθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα και να ξεκινήσουν μία νέα ζωή με την οικογένειά τους στις ΗΠΑ.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr