Ζωολογικός κήπος: Ουρακοτάγκος ζητά από επισκέπτες να δει από κοντά μωρό 3 μηνών (video)
ΔΙΕΘΝΗ

Ζωολογικός κήπος: Ουρακοτάγκος ζητά από επισκέπτες να δει από κοντά μωρό 3 μηνών (video)

Ουρακοτάγκος στον ζωολογικό κήπο του Λούιβιλ, στο Κεντάκι των ΗΠΑ, ζήτησε να δει από κοντά ένα μωρό, μόλις τριών μηνών.

Στο βίντεο, το οποίο έβγαλε η Ελληνοαμερικανίδα Κάιλα Τζέιλεν Νάτσις, διακρίνεται ο μεγάλος σε μέγεθος πίθηκος να κάνει χειρονομίες προς τους επισκέπτες και να τους ζητά να του δείξουν το μόλις 3 μηνών παιδί τους, το οποίο κρατούσε στην αγκαλιά της η μητέρα του.

Ο ουρακοτάγκος χτυπά το γυαλί του κλουβιού του και δείχνει το μωρό. Όταν οι γονείς κατάλαβαν τι ήθελε, έφεραν το βρέφος μπροστά από τον πίθηκο. Εκείνος πλησίασε όσο περισσότερο μπορούσε το παιδάκι και έκανε μια κίνηση να το φιλήσει. Τότε το παρευρισκόμενο πλήθος έκανε ένα «ωωω», έχοντας μείνει άναυδο από την τρυφερή σκηνή που εκτυλίχθηκε.

Η Άμπερ τρέφει ιδιαίτερη αγάπη για τα παιδιά

Ορισμένοι χρήστες των social media αναγνώρισαν το ζώο του ζωολογικού κήπου ως την Άμπερ, έναν 35χρονο θηλυκό ουρακοτάγκο που μετακόμισε στον ζωολογικό κήπο του Λούιβιλ το 1996.

Η Άμπερ χτυπά συχνά το τζάμι για να αλληλεπιδρά με τους επισκέπτες και δείχνει προς τα πράγματά τους για να τα εξετάζει πιο προσεκτικά. Μάλιστα, έχει ιδιαίτερη αγάπη για τα παιδιά, ακόμη και πιο μεγάλα σε ηλικία -και όχι μόνο μωρά-, όπως έχει καταγραφεί και σε άλλα βίντεο που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr