Αδιανόητο περιστατικό στη Χαλκίδα: Νεαροί χτύπησαν 70χρονο
Ειδησεις ευβοια

Αδιανόητο περιστατικό στη Χαλκίδα: Νεαροί χτύπησαν 70χρονο

Ο 70χρονος υπέστη τραύματα στο κεφάλι και στο αριστερό του χέρι.

Σοκ προκαλεί στη Χαλκίδα το βίαιο περιστατικό που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (19/10), όταν ένας 70χρονος άνδρας δέχθηκε απρόκλητη επίθεση από ομάδα νεαρών, έξω από το ΕΠΑΛ της περιοχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη γύρω στις 22:30, στην οδό Καραγιάννη. Οι τέσσερις νεαροί, που επέβαιναν σε αυτοκίνητο, σταμάτησαν αιφνιδιαστικά, βγήκαν έξω και επιτέθηκαν στον ηλικιωμένο, χτυπώντας τον με ιδιαίτερη αγριότητα. Το θύμα, το οποίο φέρεται να βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, έπεσε αιμόφυρτο στο οδόστρωμα.

Ο 70χρονος υπέστη τραύματα στο κεφάλι και στο αριστερό του χέρι. Περαστικός που τον εντόπισε ειδοποίησε άμεσα τον γιο του, ο οποίος τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας για τις πρώτες βοήθειες.

Η Αστυνομία έχει ήδη ταυτοποιήσει στοιχεία για τους δράστες και έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος τους για επικίνδυνη σωματική βλάβη. Οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr