Αυτό είναι είναι το κοσμηματοπωλείο που λήστεψαν στην Εύβοια
Κινηματογραφική διάρρηξη σε κοσμηματοπωλείο στο κέντρο της Χαλκίδας. .
Στόχος διαρρηκτών έγινε τη νύχτα της Κυριακής 11 προς τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου το κοσμηματοπωλείο Ράμφου, στο κέντρο της Χαλκίδας, στη συμβολή των οδών Ερμού και Αβάντων 5.
Οι άγνωστοι δράστες χρησιμοποίησαν μια μέθοδο που παραπέμπει σε σκηνή κινηματογραφικής ταινίας, καθώς προσέγγισαν το κατάστημα με αυτοκίνητο και έπεσαν με την όπισθεν πάνω στη βιτρίνα, προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές.
Εισέβαλαν στο κατάστημα και εξαφανίστηκαν
Αφού έσπασαν τη βιτρίνα, οι δράστες εισήλθαν στο κοσμηματοπωλείο. Μέχρι στιγμής, ωστόσο, δεν έχει διευκρινιστεί αν κατάφεραν να αφαιρέσουν κοσμήματα, ούτε ποια ήταν η ενδεχόμενη λεία τους.
Ένα στοιχείο που δυσκολεύει την εκτίμηση της κατάστασης είναι ότι ο ιδιοκτήτης συνηθίζει να αδειάζει τη βιτρίνα του καταστήματος όταν ολοκληρώνει την ημερήσια λειτουργία του.
Οι δράστες αποχώρησαν γρήγορα από το σημείο και έκτοτε αναζητούνται από την Αστυνομία. Παράλληλα, οι έρευνες στον χώρο συνεχίζονται, προκειμένου να διαπιστωθεί αν αφαιρέθηκαν αντικείμενα και, σε αυτή την περίπτωση, τι ακριβώς πήραν.
Παρόμοια διάρρηξη πριν από χρόνια στη Χαλκίδα
Δεν είναι η πρώτη φορά που καταγράφεται αντίστοιχο περιστατικό στην περιοχή. Πριν από αρκετά χρόνια, παρόμοια κλοπή είχε σημειωθεί και στο κοσμηματοπωλείο Αφεντάκη, στην οδό Αβάντων, όταν οι δράστες είχαν εισβάλει στο κατάστημα με αυτοκίνητο, πέφτοντας πάνω στη βιτρίνα.

Screenshot

Screenshot
Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr