Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023- Eύβοια: Ο Μαρκόπουλος εξηγεί πως ο Σπανός απέφυγε νέο debate
Ειδησεις ευβοια

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023- Eύβοια: Ο Μαρκόπουλος εξηγεί πως ο Σπανός απέφυγε νέο debate

O υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας από την Εύβοια, κατέληξε πως όσο και αν αποφεύγει ο κος Σπανός τον διάλογο δεν θα αποφύγει την ήττα που έρχεται με μεγάλο κυματισμό.

Για περίεργες μεθοδεύσεις έφεραν την κατάργηση του ήδη προσυμφωνημένου δεύτερου debate, μετά το τέλος του πρώτου, στο Star Κεντρικής Ελλάδας, κάνει λόγο ο Ευβοιώτης υποψήφιος Περιφερειάρχης Κώστας Μακρόπουλος .

«Η αιτία ήταν η μη αποδοχή του κ. Γκλέτσου να έρθει σε αυτό. Είναι δικαίωμα του και κρίνεται για αυτό. Ωστόσο παρά το γεγονός ότι όλοι οι άλλοι ήθελαν την αναμέτρηση, δεν δίνει το δικαίωμα στον Περιφερειάρχη κ. Σπανό να κρυφθεί πια από φθηνές δικαιολογίες απουσίας ενός διεκδικητή», τονίζει και προσθέτει πως  «ο λόγος δεν είναι βέβαια αυτός».

«Ο λόγος είναι ότι η οργάνωση της συζήτησης περιελάμβανε δύο ερωτήσεις από κάθε αντίπαλο του και ελεύθερη συζήτηση. Όχι προστατευμένη και όχι πλήρως οργανωμένη αλλά αποκαλυπτική. Αυτό είναι που δεν αντέχει ο κ. Σπανός», τόνισε και κατέληξε πως όσο όμως και αν αποφεύγει τον διάλογο δεν θα αποφύγει την ήττα που έρχεται με μεγάλο κυματισμό.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr