Αυτούς ο Ευβοιώτης μας έκανε παγκοσμίως υπερήφανους
Ειδησεις ευβοια

Αυτούς ο Ευβοιώτης μας έκανε παγκοσμίως υπερήφανους

Ο Γιώργος καραμούζες κατέκτησε δύο χρυσά μετάλλια στο διεθνές φεστιβάλ χορού

Ο Γιώργος Καραμουζάς από τον Ταξιάρχη κατέκτησε δύο χρυσά μετάλλια σε Διεθνές Φεστιβάλ- Διαγωνισμό Χορού που έλαβε χώρα στην Καλαμάτα!

O Γιώργος Καραμουζάς ήταν ένας εκ των μεγάλων νικητών του “5ου Kalamata Dance Cup 2023”, ενός Φεστιβάλ Τέχνης και Χορού ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ, το οποίο έλαβε χώρα στην πρωτεύουσα της Μεσσηνίας το διήμερο 4 και 5 Νοεμβρίου 2023.

Το “Kalamata Dance Cup” αποτελεί μία πολύπλευρη διοργάνωση Τέχνης, Αθλητισμού & Πολιτισμού κατάφερε για άλλη μια χρονιά να μαγέψει τους χιλιάδες συμμετέχοντες και επισκέπτες σε ένα μοναδικό Σαββατοκύριακο απόδρασης στη Καλαμάτα, να επιβραβεύσει τους νικητές με εκατοντάδες κύπελλα σε διάφορες χορευτικές κατηγορίες, αλλά και να αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις στους επισκέπτες.

Ο 26χρονος Γιώργος από τον Ταξιάρχη εκπροσώπησε με τεράστια επιτυχία το Δήμο Ιστιαίας- Αιδηψού και τη Βόρεια Εύβοια, διακρίθηκε με δύο πρωτιές (best show- καλύτερος χορευτής), κάνοντάς μας όλους υπερήφανους!

Γιώργο πολλά συγχαρητήρια!!!

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΡΑΜΟΥΖΑ:

“Είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερα και κέρδισα δύο χρυσά μετάλλια σε διαγωνισμό χορού!
1ον γιατί βγήκα πρώτος και το άλλο για το (best show) καλύτερο χορό…

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον ΚΥΡΙΟ Γιάννη Κοντζιά, τον ΚΥΡΙΟ Τάσο Σουβατζή ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΙΣΤΙΑΙΑΣ-Λ.ΑΙΔΗΨΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥΣ τα τελευταία 4 χρόνια για τις προπονήσεις μου και τον αγώνα μου, ώστε να γίνω καλύτερος”.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr