Αλιβέρι τώρα διαβούλευση για το Leader Νότιας Εύβοιας
Ειδησεις ευβοια

Αλιβέρι τώρα διαβούλευση για το Leader Νότιας Εύβοιας

Δημόσια Διαβούλευση για την διαμόρφωση της τοπικής στρατηγικής, βάσει του CLLD LEADER Νότιας Ευβοίας και Σκύρου

Δημόσια Διαβούλευση για την διαμόρφωση της τοπικής στρατηγικής, βάσει του CLLD LEADER Νότιας Ευβοίας και Σκύρου, πραγματοποιεί αυτή την ώρα στο Αλιβέρι, ο Πρόεδρος του ΔΣ Αναπτυξιακής Ευβοίας Α.Ε, Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας και Εξωστρέφειας Ευάγγελος Κούκουζας.

Στη διαβούλευση παρευρίσκονται ο αντιδήμαρχος και υποψήφιος δήμαρχος Κύμης Αλιβερίου, Νίκος Μπαράκος, ο αντιδήμαρχος Νίκος Μαστροκώστας, ο πρόεδρος Γιώργος Παπαδιόχος, η πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Αλιβερίου, Σοφία Κόλλια Βότση και αρκετοί ελεύθεροι επαγγελματίες.

Σκοπός είναι η στήριξη της τοπικής ανάπτυξης. Απευθύνει κάλεσμα στους εκπροσώπους όλων των φορέων που δραστηριοποιούνται στο Δήμο Κύμης Αλιβερίου, επιχειρηματίες, αγροτικοί συνεταιρισμοί, κοινωνικοί φορείς πολιτικοί/περιβαλλοντικοί σύλλογοι, ενεργοί πολίτες, σε συνάντηση εργασίας – διαβούλευση για το νέο πρόγραμμα CLLD LEADER Nότιας Εύβοιας και Σκύρου 2023 2027.

Σκοπός της συνάντησης – διαβούλευσης είναι η ανάλυση της περιοχής, η ιεράρχηση των αναγκών. οι ευκαιρίες ανάπτυξης, η καταγραφή επενδυτικού ενδιαφέροντος, η διερεύνηση συνεργασιών και δικτυώσεων.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr