Αλιβέρι: Τους εξαπάτησε όλους στο δήμο η Ρωσίδα κατάσκοπος – Πως δρούσε
Ειδησεις ευβοια

Αλιβέρι: Τους εξαπάτησε όλους στο δήμο η Ρωσίδα κατάσκοπος – Πως δρούσε

Πώς κατάφερε να ξεγελάσει όλο τον κόσμο η Ρωσίδα κατάσκοπος δημότης Αλιβερίου

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για την δράση της Ρωσίδας κατασκόπου που ζούσε στο κέντρο της Αθήνας με ψεύτικα στοιχεία, ενώ ήταν εγγεγραμμένη στο δημοτολόγιο του δήμου Κύμης – Αλιβερίου.

 

Στην Ελλάδα συστηνόταν ως Μαρία Τσάλλα αλλά το πραγματικό της όνομα είναι Ιρίνα Σμίρεβα και εντοπίστηκε όταν η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών ανακάλυψε κάποια ύποπτα πράγματα με ανθρώπους που είχαν φύγει από τη ζωή.

Η Ρωσίδα είχε κατάστημα με είδη χειροτεχνίας στο Παγκράτι, δίπλα στο κτίριο όπου διέμενε, ενώ κανένας δεν είχε καταλάβει τίποτα για την δράση της.

Η σχέση της με την Εύβοια

 

Σε ό,τι αφορά τη σχέση της με την Εύβοια, η Ρωσίδα κατάσκοπος εξέδωσε ληξιαρχική πράξη γέννησης το 2018 με στοιχεία βρέφους που πέθανε στη γέννα το 1991, ενώ έκανε διαδικασίαες για να γίνει δημότης Κύμης – Αλιβερίου.

 

Μάλιστα στα στοιχεία της μητέρας της αναφέρεται μία γυναίκα η οποία ήταν δημότης Διρφύων – Μεσσαπίων και στη συνέχεια μεταδημότευσε στον δήμο Αθηναίων.

 

 

Η γυναίκα δρούσε αυτόνομα και δεν είχε καμία σχέση με την ρωσική πρεσβεία, ενώ φέρεται να είχε σχέση με Ρώσο κατάσκοπο που  βρίσκεται στην Βραζιλία.

 

 

Γειτόνισσα με τη Μιλένα Αποστολάκη

Στο κτίριο που διέμενε η «Μαρία Τσάλλα» γειτόνισσά της ήταν η Μιλένα Αποστολάκη, με την οποία είχαν ένα «τυπικό γεια»

 

Μιλώντας στο ΣΚΑΪ είπε: «Μου τράβηξε την προσοχή το μαγαζί της, το Galazio, καθώς ήταν αρκετά… εναλλακτικό. Σκεφτόμουν, πώς ήταν δυνατόν αυτό το μαγαζί να βγάζει τα έξοδά του; Όλο αυτόν τον καιρό δεν είχε μπει ποτέ κανένας σε αυτό το μαγαζί. Οπότε, όταν έκλεισε τον Ιανουάριο δεν μου έκανε καμία εντύπωσ..

Ήταν μία καθημερινή κοπέλα που δεν προκαλούσε τίποτα εντύπωση επάνω της. Έχουμε σαστίσει όλοι, κυριολεκτικά έπεσα από τα σύννεφά εχθές που μάθαμε τι συμβαίνει»

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr