Επιπλέον χρηματοδότηση ύψους 500.000 ευρώ εξασφάλισε ο Δήμος Ερέτριας από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για έργα αγροτικής οδοποιίας.
Από τα 2 στα 2,5 εκατ. ευρώ η χρηματοδότηση
Το αρχικό ποσό που είχε προβλεφθεί για τα έργα ανερχόταν σε 2 εκατ. ευρώ. Ωστόσο, μετά τις ενέργειες του δημάρχου Ερέτριας, Νίκου Γουρνή, εξασφαλίστηκε επιπλέον χρηματοδότηση 500.000 ευρώ, ανεβάζοντας το συνολικό ποσό στα 2,5 εκατ. ευρώ.
Σύμφωνα με τη Δημοτική Αρχή, πρόκειται για μία από τις υψηλότερες χρηματοδοτήσεις για αγροτική οδοποιία στη Στερεά Ελλάδα.
Οι περιοχές όπου θα γίνουν παρεμβάσεις
Με βάση τη σχετική μελέτη, έργα αγροτικής οδοποιίας προβλέπεται να πραγματοποιηθούν στην Ερέτρια, τον Μαλακώντα, την Αμάρυνθο, την Άνω Βάθεια, την Καλλιθέα, το Γυμνό και τη Σέττα.
Η αύξηση της χρηματοδότησης αποτελεί, σύμφωνα με τη Δημοτική Αρχή, αποτέλεσμα της προσπάθειας για την εξασφάλιση επιπλέον πόρων για τις ανάγκες της αγροτικής οδοποιίας στην περιοχή.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr
