Ειδησεις ευβοια

Αναβολή δίκης για την δολοφονία 80χρονης στην Ιστιαία- To χρονικό του φόνου που συγκλόνισε την Εύβοια

Αναβολή δίκης για την δολοφονία 80χρονης στην Ιστιαία- To χρονικό του φόνου που συγκλόνισε την Εύβοια
Ο 26χρονος κατηγορούμενος για την δολοφονία της Ισταίας, ο οποίος και προφυλακίστηκε μετά την σύλληψή του, μεταφέρθηκε στο Δικαστήριο με ισχυρή συνοδεία αστυνομικών για να πάρει την αναβολή

Στο εδώλιο του κατηγορούμενου του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Χαλκίδας κάθισε χθες 26χρονος, ο οποίος και κατηγορείται για την δολοφονία 80χρονης στην Ιστιαία της Εύβοιας.

Ο 26χρονος, ο οποίος και προφυλακίστηκε μετά την σύλληψή του, μεταφέρθηκε στο Δικαστήριο με ισχυρή συνοδεία αστυνομικών.

Ζήτησε και έλαβε αναβολή της δίκης λόγω του ότι ο συνήγορος υπεράσπισης εκδίκαζε άλλη δίκη στην Αθήνα, γεγονός που πιστοποιήθηκε με σχετικό έγγραφο, που απέστειλε ο ίδιος στο Δικαστήριο.

Η δίκη αναβλήθηκε χωρίς να προσδιοριστεί συγκεκριμένη ημερομηνία για την εκτέλεσε της καθώς αυτό θα γίνει από την Εισαγγελία Εφετών Εύβοιας, μέσα στη νέα δικαστική χρονιά, που θα αρχίσει τον Σεπτέμβριο.

Το χρονικό της στυγερής δολοφονίας

Ο δράστης μετέβη στο σπίτι της άτυχης γυναίκας που ζούσε μόνη της το απόγευμα της Πέμπτης 28 Οκτωβρίου με σκοπό την ληστεία.

Ο 26χρονος ισχυρίστηκε ότι της έδωσε ένα σπρώξιμο με τον ώμο του, για να μπει στο σπίτι, η γυναίκα έπεσε στο έδαφος, με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή της.

Το θύμα, ηλικίας 80 ετών, εντόπισε πεσμένο στην αυλή του μέσα σε λίμνη αίματος η ελληνική αστυνομία.

Συγκεκριμένα η 80χρονη γυναίκα όπως δήλωσε στο evima.gr ο δήμαρχος Ιστιαίας Αιδηψού Γιάννης Κοντζιάς, ήταν ανύπαντρη και βρέθηκε νεκρή στην αυλή του σπιτιού της με αίματα στο πρόσωπο. Το σπίτι της το οποίο βρέθηκε αναστατωμένο βρίσκεται στο κέντρο της Ιστιαίας 100 μέτρα από το δημαρχείο.

“Έχουμε όλοι συγκλονιστεί από το τραγικό αυτό περιστατικό”, ανέφερε ο Γιάννης Κοντζιά συγκεκριμένα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr