Ανοίγει ξανά εκτάκτως η γέφυρα του Ευρίπου στη Χαλκίδα – Η ημερομηνία
Ειδησεις ευβοια

Ανοίγει ξανά εκτάκτως η γέφυρα του Ευρίπου στη Χαλκίδα – Η ημερομηνία

Ανακοίνωση για το Πρόγραμμα Λειτουργίας της Γέφυρας Πορθμού Ευρίπου.

Η Γέφυρα Πορθμού Ευρίπου, η οποία αποτελεί ζωτικής σημασίας σύνδεση για την περιοχή, ενημερώνει το κοινό για το νέο πρόγραμμα λειτουργίας της, το οποίο θα ισχύσει από την Παρασκευή 8 Αυγούστου 2025.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η γέφυρα θα παραμείνει ανοιχτή για τις ανάγκες της ναυσιπλοΐας τις εξής ημέρες κάθε εβδομάδα: Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή και Κυριακή.

Ωστόσο, λόγω της εορτής της Παναγίας και της αργίας της 15ης Αυγούστου, η λειτουργία της γέφυρας θα τροποποιηθεί για την επόμενη εβδομάδα. Συγκεκριμένα, η γέφυρα θα ανοίξει εκτάκτως την Πέμπτη 14 Αυγούστου 2025, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες της ναυσιπλοΐας πριν από την αργία της Παρασκευής.

Η νέα αυτή ρύθμιση εξασφαλίζει την ομαλή διεξαγωγή των ναυτιλιακών δραστηριοτήτων και συνδυάζεται με την προσπάθεια της τοπικής αρχής να παρέχει στους κατοίκους και τους επισκέπτες της περιοχής την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση, ενώ παράλληλα λαμβάνει υπόψη τις εορταστικές ανάγκες του Αυγούστου.

Οι χρήστες της γέφυρας καλούνται να παρακολουθούν τις ανακοινώσεις και να προγραμματίζουν τις διαδρομές τους σύμφωνα με τον νέο προγραμματισμό.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr