Απαστράπτουσα η Ευβοιώτισσα βουλευτής της ΝΔ στο Προεδρικό Μέγαρο
Ειδησεις ευβοια

Απαστράπτουσα η Ευβοιώτισσα βουλευτής της ΝΔ στο Προεδρικό Μέγαρο

Το θερμό τετ α τετ της Κωνσταντίνας Καραμπατσώλη με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη

Στη δεξίωση στο προεδρικό μέγαρο παρευρέθηκε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ευβοίας, Κωνσταντίνα Καραμπατσώλη!

Στον κήπο του Προεδρικού Μεγάρου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 24 Ιουλίου η δεξίωση για την 51η επέτειο από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας.

Η εκδήλωση, όπως κάθε χρόνο, αποτελεί σημείο συνάντησης των πολιτικών και πολιτειακών παραγόντων της χώρας, δημοσιογράφων, ανθρώπων των τεχνών και του αθλητισμού αλλά και προσωπικοτήτων που τιμώνται για την προσφορά τους.

Η Κωνσταντίνα Καραμπατσώλη είχε θερμό τετ α τετ με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά και υπουργούς της κυβέρνησης που έσπευσαν να της αναγνωρίσουν τον αγώνα που δίνει καθημερινά για ολόκληρο το Νομό της Εύβοιας!

Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους

Αμεσως μετά η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας βρέθηκε σε «γαλάζια» γυναικεία μάζωξη που έγινε στο Athénée.

Όπως αποκάλυψε το Parapolitika.gr, υπουργοί και βουλευτές της ΝΔ βρέθηκαν γύρω από το ίδιο τραπέζι, σε μια χαλαρή αλλά και πολιτικά ενδιαφέρουσα βραδιά.

Πάνω από δεκαπέντε γυναίκες της Νέας Δημοκρατίας έδωσαν το «παρών» σε ένα τραπέζι που είχε απ’ όλα. Το κλίμα ήταν κάτι παραπάνω από θερμό. Χωρίς φυσικά να λείπουν οι αναφορές στα θέματα της επικαιρότητας και τις εξελίξεις εντός και εκτός Βουλής. Δεν ήταν λίγες οι φορές που ακούστηκε η ατάκα «είναι ωραίο να βρισκόμαστε έτσι, όλες μαζί».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr