Ειδησεις ευβοια

Απόκριες 2023: Μεγάλη ανατροπή για το καρναβάλι του Αλιβερίου – Πού θα καεί φέτος ο καρνάβαλος

Απόκριες 2023: Μεγάλη ανατροπή για το καρναβάλι του Αλιβερίου – Πού θα καεί φέτος ο καρνάβαλος
Πυρετώδεις προετοιμασίες για το μεγάλο καρναβάλι του Αλιβερίου που πλησιάζει

Το Τριώδιο άνοιξε και όλη η Εύβοια ετοιμάζεται πυρετωδώς για την κορύφωση των αποκριάτικων εκδηλώσεων με τα Καρναβάλια και φυσικά τις εκδηλώσεις για τα Κούλουμα στις 27 Φεβρουαρίου.

Το καρναβάλι στο Αλιβέρι κάθε χρόνο είναι ξεχωριστό, και φέτος ευελπιστεί να εντυπωσιάσει κατοίκους και επισκέπτες που θα συγκεντρωθούν για να το παρακολουθήσουν, να συμμετάσχουν και να διασκεδάσουν σε μία μέρα γεμάτη κέφι, χορό και εκπλήξεις!

Το καρναβάλι θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου με πολύ μεγάλη συμμετοχή.

Με θεματικές εμφανίσεις και άρματα θα συμμετάσχουν όλα τα σχολεία του Αλιβερίου, ενώ φέτος το καρναβάλι κρύβει και μία μεγάλη ανατροπή.

Μέχρι πρότινος συνηθιζόταν ο καρνάβαλος να καίγεται στο λιμάνι του Καράβου, ωστόσο, φέτος σύμφωνα με πληροφορίες του evima.gr δεν θα μεταφερθεί εκεί, αλλά θα καεί στο κέντρο του Αλιβερίου, σε μία από τις δύο κεντρικές πλατείες της πόλης.

Εκτός όμως από το καρναβάλι στις 19 Φεβρουαρίου, στο Αλιβέρι έχουν ακόμη έναν λόγο για να περιμένουν το επόμενο Σαββατοκύριακο, κι αυτός είναι το… καρναβαλολεωφορείο!
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Αλιβερίου:
«Το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου, χορεύουμε στους δρόμους, στα καταστήματα και στα μπαλκόνια μας!
Τις φετινές Απόκριες, ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ AΛΙΒΕΡΙΟΥ κάνει και πάλι την έκπληξη της χρονιάς, που θα μείνει αξέχαστη!!!
Βγάζει για μια και μοναδική αποκριάτικη βόλτα στους κεντρικούς και πολυσύχναστους δρόμους της πόλης μας ένα ΚΑΡΝΑΒΑΛΟ-ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ!
Ένα Διώροφο Κόκκινο Λεωφορείο με την πιο κεφάτη διάθεση και φορτωμένο με Καρναβαλιστές, Γιγαντοστολές και Dj που από την ανοιχτή οροφή του λεωφορείου θα χορεύουν, θα παίζουν, θα χαιρετούν, θα μοιράζουν δωράκια και θα εμψυχώνουν μικρούς και μεγάλους καλώντας τους σε ένα ξεχωριστό πάρτι.
Ένα κινητό άρμα με πολύχρωμη διακόσμηση και κεφάτο πλήρωμα με ένα μοναδικό σκοπό… Να γεμίσει η πόλη μας με μουσική, χρώματα και θετική διάθεση προετοιμάζοντας μας για το 4ο Καρναβάλι Αλιβερίου που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη μέρα!
Χορός, γλέντι, κέφι και πολλές πολλές εκπλήξεις σας περιμένουν την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου στο αγαπημένο Αλιβέρι! Στις 15:30 το κέφι ξεκινάει με την φαντασμαγορική παρέλαση των αρμάτων και των καρναβαλιστών!
Πλήθος εντυπωσιακών αρμάτων και πεζοπόρων τμημάτων, σας περιμένουν να διασκεδάσετε μαζί τους, ξεσηκώνοντας με ξέφρενους ρυθμούς το όμορφο Αλιβέρι! Ακολουθεί το κάψιμο του βασιλιά Καρνάβαλου στο κέντρο του Αλιβερίου! Στη συνέχεια το γλέντι μεταφέρεται στον πεζόδρομο όπου θα απολαύσουμε “της Αποκριάς Χοροπατήματα” από τη χορευτική ομάδα Σύλλογος Γυναικών Αλιβερίου & Περιχώρων “Το Μεσονήσι” και φυσικά χορός, γλέντι και διασκέδαση με τον μοναδικό τρόπο που μόνο στο Αλιβέρι ξέρουμε!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr