Άρρωστη φάρσα με delivery στην Εύβοια: «Έχω αναγνωρίσει μια φωνή», λέει το θύμα
Ειδησεις ευβοια

Άρρωστη φάρσα με delivery στην Εύβοια: «Έχω αναγνωρίσει μια φωνή», λέει το θύμα

Νεότερες εξελίξεις γύρω από την υπόθεση πρωτοφανούς παρενόχλησης γυναίκας στην Εύβοια

Ισχυρές υποψίες με βάση την φωνή που φαίνεται να αναγνωρίζει, έχει, όπως αναφέρει η γυναίκα- θύμα της πρωτοφανούς, για τα χρονικά της Εύβοιας, παρενόχλησης με «βομβαρδισμό» από delivery που δεν παρήγγειλε ποτέ, στο σπίτι της.

Η αλλοπρόσαλλη υπόθεση που ανέδειξε σε πρώτη φάση το evima.gr, απασχόλησε έπειτα τον εγχώριο Τύπο με το Mega να πραγματοποιεί σχετικό ρεπορτάζ για την ανατριχιαστική φάρσα που σκαρφίστηκε κάποιος για να γελάσει, σε βάρος μιας γυναίκας, κάνοντας την να ζήσει έναν απόλυτο εφιάλτη.

Υπενθυμίζεται πως οι επιτήδιοι, που βρίσκουν προφανώς κάποιου είδους αρρωστημένη ικανοποίηση από την συνεχή όχληση εκείνης και της οικογένειας της, αλλά και τη ζημία που προκαλούν με την ενέργεια τους αυτή σε τοπικές επιχειρήσεις, χρησιμοποιούν γνωστή πλατφόρμα πραγματοποίησης παραγγελιών για φαγητό, ποτό κ.α, παραγγέλνουν στο όνομά της βάζουν τα στοιχεία της, ως παραλήπτρια και στέλνουν delivery που πρέπει να πληρώσει θεωρητικά εκείνη, στο σπίτι της.

Οι παραγγελίες γίνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα κάθε μέρα κυρίως κατά τις βραδινές ώρες, με κουδούνια να χτυπούν απανωτά και να προκαλούν ακόμη μεγαλύτερη αναστάτωση στο σπίτι της.

Η ίδια έχει επικοινωνήσει προσωπικά με καταστήματα, ενημερώνοντας για την κατάσταση προκειμένου οι επιχειρήσεις να έχουν υπόψη τους το τί συμβαίνει και να ελέγχουν έτσι πριν προχωρήσουν στην προετοιμασία παραγγελιών ωστόσο αυτό δεν φαίνεται να πτοεί τους…«πλακατζήδες».

Μάλιστα προκειμένου να μπορέσουν να συνεχίσουν ανενόχλητοι να παρενοχλούν το θύμα τους άρχισαν να χρησιμοποιούν διαφορετικό τηλεφωνικό νούμερο που θεωρητικά αποδίδεται στην υποτιθέμενη παραλήπτρια.

Το θύμα της παρενόχλησης μίλησε επιπρόσθετα στο Mega και περιέγραψε πως  «τους τελευταίους μήνες έχει γίνει κόλαση η ζωή μου, γιατί το βράδυ έρχονται παραγγελίες συστηματικά, αν όχι κάθε μέρα, μέρα παρά μέρα. Έχουν ξεκινήσει και μου στέλνουν παραγγελίες ντελίβερι που δεν έχω κάνει».

«Ξαφνικά άρχισαν να μου χτυπάνε και το κουδούνι. Όχι τα παιδιά των ντελίβερι, κάποιος άλλος και να με βρίζουνε και να μου λένε: ”έχεις παραγγελία, κατέβα κάτω βρε…”

Έχουν υποστεί και ζημιά τα μαγαζιά, ετοιμάζουν τις παραγγελίες και τις φέρνουν και τις παίρνουν πίσω. Μετά επειδή κάποια από τα μαγαζιά άρχισαν να υποψιάζονται ότι είναι φάρσες, έχουνε ομαδικές στην εστίαση και γράψανε ότι ”είναι φάρσα, σε αυτό το όνομα μην στέλνετε παραγγελίες”».

Σκέφτηκε πως αν σβήσει το όνομα από το κουδούνι θα γλιτώσει, όμως ο δράστης φαίνεται πως ήξερε πολύ τα στοιχεία της, ακόμα και την πόρτα του διαμερίσματός της μέσα στην πολυκατοικία για να κατευθύνει τους ντελίβερι.

«Μόνη μου δεν υπήρχε τρόπος να το διακόψω και ούτε με την αστυνομία βρήκα άκρη να το διακόψω. Κάλεσα την αστυνομία όταν άρχισαν να γίνονται επαναλαμβανόμενα και κατάλαβα ότι δεν πρόκειται περί λάθους και μου είπαν ”είναι φάρσα, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι”».

Η γυναίκα αυτή έφτασε σε σημείο να χάσει τον ύπνο της. Τα κουδούνια χτυπούσαν σχεδόν καθημερινά χωρίς να μπορεί να βρει την άκρη για να βάλει ένα τέλος.

«Έχω υποψιαστεί ποιος μου χτυπάει το κουδούνι, έχω αναγνωρίσει μια φωνή αλλά μέχρι εκεί».

Από ένα σημείο και έπειτα, άρχισε να δέχεται ακόμα και απειλές, με την ίδια να κινείται πια νομικά για να σταματήσει αυτό το κακόγουστο αστείο.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr