Χαλκίδα: Αστυνομικός χτύπησε τη σύντροφό του -Την απειλούσε με γυμνές της φωτογραφίες
Ειδησεις ευβοια

Χαλκίδα: Αστυνομικός χτύπησε τη σύντροφό του -Την απειλούσε με γυμνές της φωτογραφίες

Μία 35χρονη στη Χαλκίδα κατήγγειλε για ξυλοδαρμό τον πρώην σύντροφό της, ο οποίος υπηρετεί στην ΕΛΑΣ σε αστυνομικό τμήμα των Αθηνών.

Ακόμη ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε, αυτή τη φορά στην Χαλκίδα, το απόγευμα της Δευτέρας (10/06), όταν ένας αστυνομικός χτύπησε με το κράνος του στο χέρι την πρώην σύντροφό του, και την απείλησε ότι θα διαρρεύσει γυμνές φωτογραφίες της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όπως κατήγγειλε η 34χρονη γυναίκα, όλα συνέβησαν όταν μαζί με τον πρώην σύντροφό της μετέβησαν κοντά στη γέφυρα της Χαλκίδα, προκειμένου να μιλήσουν.

Ωστόσο, η κατάσταση πήρε διαφορετική τροπή και κατά την διάρκεια του τσακωμού, ο αστυφύλακας που υπηρετεί σε Α.Τ. της Αθήνας, άρπαξε το κινητό της γυναίκας, την χτύπησε με το κράνος του στο χέρι και στη συνέχεια την απείλησε ότι θα διαρρεύσει γυμνές φωτογραφίες της.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει:

Μετέβη στο Α.Τ. Χαλκίδας ημεδαπή γεν.1990 και κατήγγειλε τον πρώην σύντροφό της, (Β) Αστυφύλακα (…), γεν. 1987, υπηρετών στο Α.Τ. {…} Αττικής, διότι αμφότεροι είχαν μεταβεί πλησίον της υψηλής γέφυρας στη Χαλκίδα Ευβοίας και κατόπιν λεκτικής αντιπαράθεσης, ο (Β) αρχικά αφαίρεσε από την (Α) το κινητό της τηλέφωνο, τη χτύπησε με το κράνος του σε άνω άκρο της και ακολούθως την απείλησε ότι θα διαρρεύσει γυμνές φωτογραφίες της που είχε στην κατοχή του.

Παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση , ενώ ο αστυνομικός αναζητείται.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr