Χαλκίδα: Δικαίωση για 35 εργαζόμενους του νοσοκομείου
Ειδησεις ευβοια

Χαλκίδα: Δικαίωση για 35 εργαζόμενους του νοσοκομείου

Σύμφωνα με ανακοίνωση του συλλόγου των εργαζομένων στο νοσοκομείο της Χαλκίδας, 35 εργαζόμενοι δικαιώθηκαν και θα πάρουν πίσω χρήματα.

Ένα ζήτημα που είχε προκύψει στο νοσοκομείο στη Χαλκίδα στα τέλη του 2021, λύθηκε οριστικά με δικαστική απόφαση. Αυτό αφορούσε χρήματα που είχαν κοπεί από 35 εργαζόμενους στο νοσοκομείο, οι οποίοι προσέφυγαν στη Δικαιοσύνη και τελικά δικαιώθηκαν, όπως ανακοίνωσε ο Σύλλογος Εργαζομένων του νοσοκομείου Χαλκίδας.

Η ανακοίνωση:

«Με δικαστική απόφαση θα τους επιστραφούν, έντοκα, τα χρήματα που τους στέρησαν στο τέλος του 2021, ο πρώην Διοικητής και η Διοικητική Δ/ντρια του νοσοκομείου!!!

Το ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων στάθηκε στο πλευρό των συναδέλφων και σε συνεργασία με το δικηγόρο κο Ιωάννη Καλαβρή κατατέθηκε αγωγή, η οποία κερδήθηκε!

Συγκεκριμένα με απόφαση του προηγούμενου Διοικητή και της Διοικητικής Δ/ντριας παρακρατήθηκαν, από τους εργαζόμενους στο ΚΨΥ, στο ΚΕΦΙΑΠ, στον Ξενώνα και στη Σχολή, τα χρήματα που δόθηκαν, τέλος του 2021, ως οικονομική ενίσχυση, στα άτομα που βρίσκονταν στην πρώτη γραμμή, για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Διοικητής και Διοικητική Δ/ντρια προσπάθησαν να εμποδίσουν έστω αυτή τη μικρή στήριξη στους εργαζόμενους, που και αυτοί έδωσαν, από το πόστο τους τη μάχη της πανδημίας, που με πετσοκομμένους μισθούς πολλών χρόνων και υποστελεχωμένες δομές δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό! Έκριναν ότι οι 35 συνάδελφοι δεν εργάζονταν στο χώρο του νοσοκομείου, δεν βρίσκονταν στην πρώτη γραμμή……για αυτό δεν δικαιούνταν τα χρήματα!!!».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr