Χαλκίδα: Εδώ εγκαταστάθηκε το εκκλησάκι που προκάλεσε «σάλο» στο κέντρο της πόλης
Ειδησεις ευβοια

Χαλκίδα: Εδώ εγκαταστάθηκε το εκκλησάκι που προκάλεσε «σάλο» στο κέντρο της πόλης

Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο τοποθετήθηκε το εκκλησάκι που μεταφέρθηκε στη Χαλκίδα

Με τη συνοδεία περιπολικού της αστυνομίας έφτασε την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου το νέο εκκλησάκι του Νοσοκομείου Χαλκίδας, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, όπου και τοποθετήθηκε.

 

 

Τον περασμένο Σεπτέμβριο παρουσία του Μητροπολίτη Χαλκίδος κ.κ. Χρυσοστόμου πραγματοποιήθηκε η τελετή θεμελίωσης του ιερού ναού που θα τιμάται επ΄ ονόματι των Αγίων Αναργύρων και του Αγίου Θεράποντος.

Τον θεμέλιο λίθο έθεσαν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Χαλκίδας τέλεσε ο κ. Χρυσόστομος και ο Διοικητής του Νοσοκομείου κος Χατζημαργαρίτης Ευάγγελος.

 

 

Ο Μητροπολίτης κ Χρυσόστομος, ευχαρίστησε το Διοικητή για την επίτευξη του στόχου της ανέγερσης Ιερού Ναού στο Νέο Νοσοκομείο, καθώς και την την Διοικούσα επιτροπή και τον Αρχιμανδρίτη Αιμιλιανό που προΐσταται αυτής .

Επίσης απευθύνθηκε στους εργαζόμενους του Νοσοκομείου και τους πιστούς που βοηθούν στην υλοποίηση του έργου αυτού και σημείωσε ότι, «ο Ναός θα συμβάλει στην πνευματική ενίσχυση των ασθενούντων, αλλά και του κάθε ανθρώπου που έχει ανάγκη να απευθυνθεί στον Θεό και στους Αγίους σε δύσκολες στιγμές του ίδιου και των οικείων του».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr