Χαλκίδα: Ενας γάμος αλλιώτικος με….. κονβόι λεωφορείων και κόρνες – Βίντεο
Ειδησεις ευβοια

Χαλκίδα: Ενας γάμος αλλιώτικος με….. κονβόι λεωφορείων και κόρνες – Βίντεο

Στήστηκε και η Χαλκίδα από τον γάμο με κονβόι λεωφορείων και κόρνες

Η Χαλκίδα δεν έχει ξαναδεί τέτοιο γάμο!

Το Σάββατο 21 Ιουνίου το βράδυ η πόλη της Χαλκίδας σείστηκε από τις κόρνες δεκάδων λεωφορείων που συνόδευαν νιόπαντρο ζευγάρι στην πιο εντυπωσιακή πομπή γάμου που έχει γίνει ποτέ!

Ιδιοκτήτης υπεραστικού λεωφορείου των ΚΤΕΛ Ευβοίας εν ονόματι Περικλής αποφάσισε να κάνει τη διαφορά. Έτσι, αντί για τα καθιερωμένα αυτοκίνητα, στην πομπή από την εκκλησία, μπήκαν λεωφορεία!

Η πομπή ξεκίνησε από εκκλησία στην Χαλκίδα και κατέληξε στο κέντρο Ναούμ που θα γίνει το γλέντι όπως πληροφορηθήκαμε, όπου εκατοντάδες συγγενείς και φίλοι, τους περίμεναν εκεί για την ξεχωριστή στιγμή του αγαπημένου ζευγαριού.

Η νύφη και ο γαμπρός ήταν στο πρώτο λεωφορείο που προπορευόταν της γαμήλιας πομπής και όσοι βρίσκονταν στην παραλία της Χαλκίδας στο ύψος της παλιάς γέφυρας του Ευρίπου εντυπωσιάστηκαν και συγκινήθηκαν από το ξεχωριστό θέαμα με τα λεωφορεία να κορνάρουν συνεχώς.

Να σημειώσουμε ότι η Κατερίνα και ο Περικλής βάφτισαν και το παιδάκι τους.

Το μυστήριο τελέστηκε στις 19:00 μμ στον ιερό ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στη Δροσιά Χαλκίδας.

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr