Χαλκίδα: Η Άννα Παππά ταράζει τα νερά του Ευρίπου – Κατεβαίνει υποψήφια δήμαρχος Χαλκιδέων
ΑΠΟΨΕΙΣ

Χαλκίδα: Η Άννα Παππά ταράζει τα νερά του Ευρίπου – Κατεβαίνει υποψήφια δήμαρχος Χαλκιδέων

Αυτό έγινε γνωστό το βράδυ της Δευτέρας 30, Ιανουαρίου από την πρόεδρο των αρχιτεκτόνων Ευβοίας Γωγώ Ρουσοδήμου κατά την εκδήλωση κοπής πίτας του συλλόγου

Μία νέα υποψηφιότητα για το Δήμο Χαλκιδέων αυτή της Άννας Παππά έρχεται να ταράξει κυριολεκτικά τα νερά του Ευρίπου.

Η μηχανικός Άννα Παππά θα είναι υποψήφια δήμαρχος Χαλκιδέων στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου.

 

Αυτό έγινε γνωστό το βράδυ της Δευτέρας 30, Ιανουαρίου από την πρόεδρο των αρχιτεκτόνων Ευβοίας Γωγώ Ρουσοδήμου κατά την εκδήλωση κοπής πίτας του συλλόγου.

Η Άννα Παππά ήταν υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία και μάλιστα είχε καταφέρει να συγκεντρώσει πάνω από 7000 ψήφους κάνοντας μια σπουδαία παρουσία στις περασμένες βουλευτικές εκλογές.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η κ. Παππά συγκεντρώνει τη στήριξη από την πλειοψηφία των φορέων του Δήμου καθώς βλέπουν με θετικό μάτι την υποψηφιότητα της να διεκδικήσει το Δήμο Χαλκιδέων.

 

Πρόκειται για μία δυναμική γυναίκα, λατρεύει το Δήμο Χαλκιδέων και θέλει να τον δει να ανθίζει, να εξελίσσεται και να αναπτύσσεται σε όλους τους τομείς της, όπως πραγματικά του αξίζει.

Η κ. Παππά κατά τις ίδιες πληροφορίες, φαίνεται να έχει ξεκινήσει να στήνει το ψηφοδέλτιο της ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση.

 

Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα πρώτα σχόλια μετά την ανακοίνωση είναι μόνο θετικά διότι η Άννα Παππά εκφράζει το νέο και άφθαρτο στην τοπική αυτοδιοίκηση και μάλιστα λέγεται ότι μπορεί άνετα να ηγηθεί παράταξης.

 

 

 

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr