Χαλκίδα: Καταγράφει εκ νέου τους εθελοντές – Ποια είναι η διαδικασία
Ειδησεις ευβοια

Χαλκίδα: Καταγράφει εκ νέου τους εθελοντές – Ποια είναι η διαδικασία

Αναλυτικά η διαδικασία ανανέωσης του Μητρώου Εθελοντών του Δήμου Χαλκιδέων.

Στην ανανέωση του υπάρχοντος Μητρώου Εθελοντών προχωρά ο Δήμος Χαλκιδέων, μέσω του οποίου, όσοι πολίτες επιθυμούν θα μπορούν να παρέχουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους σε τομείς που αφορούν ενδεικτικά σε θέματα καθημερινότητας, υγείας, πρόνοιας, περιβάλλοντος, τεχνολογίας, παιδείας, αθλητισμού, πολιτισμού και άλλα.

Ο Δήμος Χαλκιδέων καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να εγγραφούν, συμπληρώνοντας τη φόρμα εγγραφής, είτε δια ζώσης στο Γραφείο ΑμεΑ του Δήμου Χαλκιδέων (ισόγειο Μεγάρου Κότσικα, Φαρμακίδου 15), είτε στην υπάρχουσα επίσημη ιστοσελίδα Εθελοντισμού του Δήμου https://ethelontis.dimoschalkideon.gr/.

Επιπλέον, μέσω της ιστοσελίδας Εθελοντισμού, όποιος χρειάζεται, μπορεί να ζητήσει εθελοντική προσφορά, μέσω της πλατφόρμας «Ζητώ εθελοντική προσφορά» https://ethelontis.dimoschalkideon.gr/zita-ethelontes/.

Οι εγγεγραμμένοι εθελοντές

Οι εγγεγραμμένοι εθελοντές, θα είναι πιστοποιημένοι εθελοντές του Δήμου Χαλκιδέων και θα έχουν μοναδικό αριθμό μητρώου και ατομικό καρτελάκι εθελοντή. Σημειώνεται ότι, κανένα από τα στοιχεία που ζητούνται δεν πρόκειται να κοινοποιηθεί για οποιοδήποτε άλλο λόγο, χωρίς τη συγκατάθεση των εγγεγραμμένων.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα 2221351124 και 2221351130 και στο email: [email protected].

«Έλα μαζί μας και γίνε κι εσύ εθελοντής του Δήμου Χαλκιδέων».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr