
Χαλκίδα: Κόλλησε η παλιά γέφυρα και δεν κλείνει- Κυκλοφοριακό κομφούζιο στην πόλη (βίντεο)
Σοβαρό πρόβλημα κρατά ανοιχτή την παλιά γέφυρα του ΕυρίπουΧωρισμένη στα δύο η Χαλκίδα καθώς κόλησε η παλιά γέφυρα του Ευρίπου και δεν κλείνει!
Ένα απίστευτο συμβάν σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα της Κυριακής 3 Αυγούστου στην πόλη της Χαλκίδας.
Σύμφωνα με αποκλειστικές μαρτυρίες πολιτών στο evima.gr η παλιά γέφυρα του Ευρίπου είχε ανοίξει προκειμένου να περάσουν τα πλοία και όταν επιχείρησαν να την κλείσουν η γέφυρα κόλλησε και παρέμεινε ανοιχτή.
«Ειμαστε εδώ και περιμένουμε διότι η γέφυρα δεν κλείνει. Ενημερώσαμε και το λιμεναρχείο. Αυτή την ώρα υπάρχει μεγάλη κίνηση στους δρόμους λόγω του συμβάντος αυτού. Στέλνουν τα αμάξια από γύρω αλλά πολύς κόσμος έχει αφήσει τα οχήματα απέναντι», λένε οι πολίτες στο evima.gr
Αποτέλεσμα ήταν να δημιουργηθεί κυκλοφοριακό κομφούζιο στην πόλη της Χαλκίδας ενώ για το συμβάν έχει ενημερωθεί και το λιμεναρχείο.
Βίντεο
Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr