Χαλκίδα: Ζητούν εσχάτη των ποινών για την 39χρονη που μαχαίρωσε τον Σάκη
Ειδησεις ευβοια

Χαλκίδα: Ζητούν εσχάτη των ποινών για την 39χρονη που μαχαίρωσε τον Σάκη

Η χήρα του 43χρονου που μαχαιρώθηκε στη Χαλκίδα και ο αδελφός του μίλησαν στη Super Κατερίνα

Σε κλίμα οδύνης πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το 40ήμερο μνημόσυνο για τον 43χρονο που μαχαιρώθηκε από την 39χρονη στη Χαλκίδα.

Η σύζυγός του θύματος, Νάνσυ Νικολάου, και ο αδελφός του, μίλησαν στην εκπομπή Super Κατερίνα.

«Δεν υπάρχουν λόγια. Έχει σταματήσει ο χρόνος. Καταστροφή. Τα ισόβια είναι λίγο για αυτή τη γυναίκα. Για μας θα είναι για μια ζωή» ανέφερε.

Τι είπε ο αδελφός του θύματος

Ο αδελφός του θύματος μιλώντας στην ίδια εκπομπή είπε: «Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μου, όσοι πείραξαν τον αδελφό μου θα πληρώσουν. Δεν ξέρω τι λέει ούτε αυτός ούτε αυτή. Ένα ζευγάρι που ο ένας έχει κάνει άγρια δολοφονία και αγαπιούνται ακόμη σημαίνει ότι συμφωνεί με αυτό που έκανε. Θα ακυρωθεί ο θάνατος αν μου ζητήσουν συγγνώμη; Δεν υπάρχει δικαίωση για εμάς, ούτε καν με τον ίδιο της τον θάνατο δεν θα υπάρχει δικαιοσύνη. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι η εσχάτη των ποινών για εκείνη. Ήταν στα πρόθυρα να κάνουν παιδιά με τη σύζυγό του».

Μάλιστα, μιλώντας και ζωντανά στην εκπομπή ανέφερε ότι αν ζούσε ο πατέρας τους θα έκανε «εγκλήματα» ενώ τώρα θα κυνηγήσουν τους πάντες νομικά αλλά και πως όλο το βάρος της οικογένειας έχει πέσει σε εκείνον καθώς η μητέρα του είναι «ζωντανή νεκρή».

Ο Σούρας συνάντησε την 39χρονη στις φυλακές

Ο Δημήτρης Σούρας, ψυχίατρος και τεχν. σύμβουλος της οικογένειας 43χρονου, αποκάλυψε στο Πρωινό ότι συναντήθηκε για πρώτη φορά με την 39χρονη φόνισσα στις φυλακές. Η 39χρονη του είπε πως τη στιγμή της δολοφονίας η ίδια δεν καταλάβαινε τι έκανε.
«Μου είπε τα ίδια που είχε υποστηρίξει στην ανάκρισή της» και ότι «επέμεινε στο Χολιγουντιανό σενάριό της», τόνισε ο κ. Σούρας. Πρόσθεσε ότι η 39χρονη λέει μια ιστορία η οποία δεν στέκει. Τέλος ο γνωστός ψυχίατρος σημείωσε πως η 39χρονη δεν είναι άρρωστη.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr