«Δελφίνι… δελφινάκι» εμφανίστηκε και πάλι στην Εύβοια- Δείτε το βίντεο
Ειδησεις ευβοια

«Δελφίνι… δελφινάκι» εμφανίστηκε και πάλι στην Εύβοια- Δείτε το βίντεο

Σημειώνεται πως οι θεάσεις δελφινιών στις θάλασσες της Εύβοιας δεν είναι κάτι σπάνιο

Χαμόγελα στην Εύβοια σκορπά το βίντεο από δελφίνια που διακρίνονται με απόλυτη ευκρίνεια να κολυμπούν στα νερά του νησιού μας.

Στο βίντεο που έχει στην διαθεσή του το evima.gr τα θηλαστικά αποτυπώνονται από κάμερα ανθρώπου που βρίσκεται σε καίκι στον βόρειο Ευβοικό, ανοικτά της Χαλκίδας, να «σκίζουν» τα κύματα κολυμπώντας με ταχύτητα παράλληλα με το πλεούμενο.

Σημειώνεται πως οι θεάσεις δελφινιών στις θάλασσες μας δεν είναι κάτι σπάνιο αφού ενδεικτικά είναι γνωστή η ύπαρξη ενός τεράστιου κοπαδιού που κάνει την εμφάνιση της ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Υπενθυμίζεται πως τον Ιούλη που μας πέρασε, η αγέλη επέστρεψε και για ακόμα μια φορά έδωσε μια μοναδική παράσταση από αυτές που μόνο η συγκεκριμένη μπορεί να προσφέρει.

Το γνωστό τεράστιο κοπάδι δελφινιών στον Θεολόγο Φθιώτιδας το απόγευμα Τετάρτη 12 Ιουλίου 2023 εμφανίστηκε πιστό στο ραντεβού του με τα drones της ομάδας Up Stories για να χαρίσει σε όλους ακόμα μια μοναδική υδάτινη χορογραφία μοναδικής ομορφιάς από αυτές που μόνο η φύση μπορεί να προσφέρει και ο άνθρωπος να καταγράψει αν σταθεί τυχερός και διαθέτει τα μέσα.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr