Διακοπή ρεύματος σήμερα (12/6) σε περιοχές τριών Δήμων της Εύβοιας
Ειδησεις ευβοια

Διακοπή ρεύματος σήμερα (12/6) σε περιοχές τριών Δήμων της Εύβοιας

Που θα γίνει σήμερα προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος στην Εύβοια

Διακοπή ρεύματος σήμερα Πέμπτη 12 Ιουνίου σε περιοχές της Εύβοιας.

H ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. καταβάλλει διαρκείς προσπάθειες για τη μεγαλύτερη δυνατή αξιοπιστία των δικτύων και εγκαταστάσεων διανομής ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και για τη βελτίωση της ποιότητας της παρεχόμενης ενέργειας.

Για το λόγο αυτό προγραμματίζει και υλοποιεί καθημερινά έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων, τα οποία απαιτούν προσωρινές διακοπές της ηλεκτροδότησης.

Προκειμένου να προγραμματίσετε τις εργασίες σας και να ελαχιστοποιηθεί η όχλησή σας, στον ακόλουθο πίνακα, μπορείτε να ενημερωθείτε για τις περιοχές και τις ώρες προγραμματισμένων διακοπών ηλεκτροδότησης.

12/6/2025 8:00:00 πμ 12/6/2025 12:00:00 μμ ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ ΘΕΟΛΟΓΟΣ, ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΓΑΛΑΚΤΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΘΕΟΛΟΓΟΥ, ΟΙΚΙΕΣ ΒΕΛΟΥΔΑΚΗ, ΤΡΙΠΛΩΝΗ, , ΠΤΗΝ.ΜΠΑΣΟΥΚΟΥ, ΧΟΙΡ.ΚΟΝΤΟΥ, ΑΝΤΛ/ΣΙΟ ΚΟΙΝ.ΘΕΟΛΟΓΟΥ 282 Κατασκευές
12/6/2025 8:00:00 πμ 12/6/2025 12:00:00 μμ ΕΡΕΤΡΙΑΣ ΕΡΕΤΡΙΑ ΘΕΣΗ ΜΠΑΣΙΝΕΙΚΑ ΣΤΟΝ Υ/Σ ΚΧ00259 ΕΠΙ ΤΩΝ ΟΔΩΝ ΡΕΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ, ΑΝΤΛ/ΣΙΟ ΔΗΜΟΥ ΕΡΕΤΡΙΑΣ 283 Κατασκευές
12/6/2025 8:00:00 πμ 12/6/2025 3:00:00 μμ ΑΥΛΙΔΟΣ
ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ
ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΥΛΙΔΑΣ ΣΤΟΝ Υ/Σ ΚΧ03435 ΘΕΣΗ ΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΩΝ ΟΔΩΝ ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΣ, ΧΛΟΗΣ, ΦΙΛΙΑΣ,ΚΟΜΠΟΤΗ,ΗΟΥΣ,ΒΟΣΠΟΡΟΥ, ΝΙΚ.ΠΛΑΣΤΗΡΑ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΜΕΓ.ΡΑΧΗΣ, ΑΥΛΙΔΑΣ, ΣΕΡΡΩΝ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Τι να κάνετε όταν διαπιστώσετε ότι δεν έχετε ρεύμα (βλάβες)*.

Ελέγξτε τις ασφάλειες και τη λυχνία ένδειξης ηλεκτρικού ρεύματος του γενικού πίνακα
Αν «φωτίζεται» η λυχνία, αυτό σημαίνει ότι το ρεύμα φθάνει στο γενικό πίνακα και ότι το πρόβλημα παρουσιάζεται στην εσωτερική σας ηλεκτρική εγκατάσταση, για την οποία θα πρέπει να συμβουλευτείτε ηλεκτρολόγο.
Αν δεν «φωτίζεται» η λυχνία, αυτό σημαίνει ότι δεν φθάνει ρεύμα στο γενικό πίνακα, οπότε θα πρέπει να ελέγξετε αν τα γειτονικά ακίνητα έχουν ρεύμα.
Ελέγξτε εάν τα γειτονικά ακίνητα έχουν ρεύμα
Αν δεν έχουν ρεύμα, τότε πρόκειται για γενική διακοπή ρεύματος η οποία θα αποκατασταθεί με ευθύνη του ΔΕΔΔΗΕ. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το Κέντρο Εξυπηρέτησης & Βλαβών 800 400 4000

Αν ο μετρητής σας δεν έχει μικροαυτόματο διακόπτη επικοινωνήστε με το τμήμα βλαβών της περιοχής σας

Ελέγξτε την ασφάλεια ή το μικροαυτόματο του μετρητή σας
Αν ο μετρητής σας έχει ασφάλεια και έχει τακεί («καεί»), θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το τμήμα βλαβών της περιοχής σας.

Αν ο μετρητής σας έχει μικροαυτόματο διακόπτη, δοκιμάστε να τον επανοπλίσετε με τον μοχλό που υπάρχει γι’ αυτό το λόγο στο κιβώτιο του μετρητή. Αν υπάρχει παραθυράκι στο κιβώτιο, απλά οπλίστε («σηκώστε») το μικροαυτόματο.

Ελέγξτε εάν έχετε πληρώσει το λογαριασμό σας
Αν δεν έχετε πληρώσει το λογαριασμό σας, τότε μετά το πέρας της προθεσμίας πληρωμής ο Προμηθευτής σας ειδοποιεί για την διακοπή ρεύματος που προτίθεται να πραγματοποιήσει. Στη συνέχεια, ο Προμηθευτής ζητά από τον ΔΕΔΔΗΕ την εκτέλεση της διακοπής και αυτή πραγματοποιείται χωρίς άλλη ειδοποίηση.

Εφόσον διευθετήσετε την οφειλή σας, θα πρέπει να ενημερώσετε σχετικά τον Προμηθευτή σας, προκειμένου να ζητήσει από το ΔΕΔΔΗΕ την επανασύνδεση του ρεύματος. Ο ΔΕΔΔΗΕ θα προβεί στην επανασύνδεσή σας τα αργότερο εντός δύο εργασίμων ημερών από την υποβολή του αιτήματος επανασύνδεσης από τον Προμηθευτή σας.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr