
Διάκριση για την Ευβοιώτισσα Μαρία Αναστάσιου στο διεθνές συνέδριο “The Queen’s Night 2025”
Σημαντική διάκριση για τη Μαρία Αναστάσιου στο διεθνές συνέδριο “The Queen’s Night 2025”Μια νέα, δυναμική επαγγελματίας από το Αλιβέρι κάνει περήφανη την Εύβοια, κατακτώντας τη 3η θέση πανελλαδικάστον διαγωνισμό Microblading – Ημιμόνιμο Τατουάζ Φρυδιών, στο πλαίσιο του διεθνούς συνεδρίου “The Queen’s Night 2025”, που πραγματοποιήθηκε στις 22 & 23 Ιουνίου.
Η Μαρία Αναστάσιου, Make Up Artist και ειδική στο ημιμόνιμο μακιγιάζ, ξεχώρισε ανάμεσα σε καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου, αποσπώντας επάξια τη διάκριση και επιβεβαιώνοντας το υψηλό επίπεδο τεχνικής, αισθητικής και επαγγελματισμού που τη διακρίνει.
Στο πλευρό της είχε τη μέντορα και εκπαιδεύτριά της, Παναιλα Ηλιάδου, μία από τις κορυφαίες επαγγελματίες στην Ελλάδα στον τομέα του Microblading, που την καθοδήγησε σε κάθε στάδιο της προετοιμασίας.
Η Μαρία Αναστάσιου δραστηριοποιείται στον χώρο της ομορφιάς προσφέροντας μακιγιάζ, ημιμόνιμο τατουάζ φρυδιών και επέκταση βλεφαρίδων, ενώ συνεχίζει να εξελίσσεται διαρκώς μέσα από σεμινάρια και εξειδικεύσεις.
Η διάκρισή της αυτή αποτελεί σημαντική αναγνώριση για την ίδια αλλά και για τον τόπο της, φέρνοντας το Αλιβέρι και την Εύβοια στο προσκήνιο του χώρου της αισθητικής.
Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr