Ειδησεις ευβοια

Δήμαρχος Ιστιαίας Αιδηψού για Β’ φάση North Evia Pass: Η διάθεση εξαντλήθηκε σε 8 λεπτά

Αυτό διευκρίνισε ο Ιστιαίας Αιδηψού Γιάννης Κοντζιάς επισημαίνοντας το αυξημένο ενδιαφέρον των πολιτών για διακοπές στην Βόρεια Εύβοια.
Δήμαρχος Ιστιαίας Αιδηψού για Β’ φάση North Evia Pass: Η διάθεση εξαντλήθηκε σε 8 λεπτά

Το δεύτερο μέρος της διάθεσης των North Evia Pass εξαντλήθηκε στα πρώτα οκτώ λεπτά.

Αυτό διευκρίνισε ο Ιστιαίας Αιδηψού Γιάννης Κοντζιάς μιλώντας στον ΣΚΑΙ όπου και επεσήμανε το αυξημένο ενδιαφέρον των πολιτών για διακοπές στην Βόρεια Εύβοια.

“Νομίζω και το μέτρο είναι καλό και η κοινωνία το υποδέχτηκε πολύ ευχάριστα γιατί υπάρχει μια ουσιαστική ενίσχυση από την πλευρά της πολιτείας στο τουριστικό μας προϊόν” σχολίασε ο κος Κοντζιάς εξηγώντας πως τόσο η πανδημία κορωνοιού όσο και οι καταστροφικές πυρκαγιές που έπληξαν το νησί, αποτέλεσαν ένα αναμφισβήτητο πλήγμα στον τουρισμό του.

“Προφανώς ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο” τόνισε επιπλέον ο Δήμαρχος αναφερόμενος στις ενέργειες που γίνονται από πλευρά κράτους ώστε η Εύβοια “να σταθεί ξανά στα πόδια της” μετά τις καταστροφές.

Δήλωσε πως το εάν, και ποιες ενέργειες γίνονται για το παραπάνω, αποτελεί μια μεγάλη συζήτηση για να ανοιχτεί επί του παρόντος αλλά σε κάθε περίπτωση η πολιτεία έχει σκύψει πάνω από τα προβλήματα του νησιού σε κάθε επίπεδο.

Όπως ανέφερε, θα πρέπει να σημειωθεί πως τα πράγματα κινούνται γρηγορότερα απ’ ό,τι έχουν κινηθεί σε παλαιότερες καταστροφές.

“Βέβαια εμείς πρέπει συνεχώς να διεκδικούμε, συνεχώς να επισημαίνουμε” συνόψισε μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ