Δημοτικές εκλογές 2023: «Σαρώνει» ο Μπαράκος στο Δήμο Κύμης Αλιβερίου
Ειδησεις ευβοια

Δημοτικές εκλογές 2023: «Σαρώνει» ο Μπαράκος στο Δήμο Κύμης Αλιβερίου

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές 2023 για την Εύβοια, ολοκληρώθηκαν, στην πρώτη τους τουλάχιστον, φάση και ιδιαίτερη δυναμική θα έχει το αποτέλεσμα της κάλπης και για τον Δήμο Κύμης Αλιβερίου.

Συνεχίζεται η ροή των αποτελεσμάτων για τις δημοτικές εκλογές στο Δήμο Κύμης Αλιβερίου στην Εύβοια με την παράταξη Πορεία Δημιουργίας του Νίκου Μπαράκου να καταγράφει σημαντικό προβάδισμα με ποσοστό 53,10% και καταμετρημένες ψήφους τουλάχιστον 873 μέχρι και λίγο μετά τις 20:30.

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές ολοκληρώθηκαν στην Εύβοια, με τους Ευβοιώτες να προσέρχονται από τις 7:00 το πρωί της Κυριακής (8/10) στις κάλπες για να εκλέξουν δημάρχους και περιφερειάρχες.

Πλέον, σειρά παίρνει η αγωνία για τα αποτελέσματα και το αν θα υπάρξουν νικητές από την πρώτη Κυριακή ή αν θα χρειαστεί σε κάποιες περιπτώσεις και δεύτερη έτσι ώστε να προκύψουν οι νέες Αρχές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

LIVE αποτελέσματα στον Δήμο Κύμης Αλιβερίου

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές 2023 για την Εύβοια, ολοκληρώθηκαν, στην πρώτη τους τουλάχιστον, φάση και ιδιαίτερη δυναμική θα έχει το αποτέλεσμα της κάλπης και για τον Δήμο Κύμης Αλιβερίου.

Από το πρωί της Κυριακής (8/10) οι πολίτες προσέρχονται στις κάλπες έτσι ώστε να πάρουνε μέρος στης Δημοτικές Εκλογές 2023. Όσο κυλά η ώρα, αυτό που έχει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον δεν είναι άλλο από τα αποτελέσματα εκλογών.

Τα πρώτα αποτελέσματα για τον Δήμου Κύμης Αλιβερίου ειδικότερα, έχουν ως εξής από το εκλογικό τμήμα στο χωριό Παραμερίτες:

  • 94 άτομα Νίκο Μπαράκο
  • 76 άτομα  Δημήτρη Θωμά
  • 14 Γιάννη Πιλάτη
  • 1 Κώστα Κέκη

Ένα ψηφοδέλτιο ήταν άκυρο και ένα ακόμη ήταν λευκό.

Παράλληλα, από το εκλογικό τμήμα στην Παναγία ψήφισαν:

  • 52 άτομα Νίκο Μπαράκο
  • 7 άτομα  Δημήτρη Θωμά
  • 1 Γιάννη Πιλάτη
  • Καμία ψήφος σε Κώστα Κέκη

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα σήμερα, στα Γαβαλά άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο Νίκος Μπαράκος.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Κύμης Αλιβεριου έφτασε στο εκλογικό τμήμα με τη σύζυγο του Τζίνα και τον κόρη του!

«Σήμερα αποφασίζουμε για το αύριο, για το μέλλον των παιδιών μας, που θέλουμε να ζουν σε έναν καλύτερο τόπο», δήλωσε ο Νίκος Μπαράκος.

Η κόρη του έκλεψε την παράσταση καθώς πήρε το φάκελο και τον έριξε στην κάλπη!

Το Evima.gr με βαριά την ευθύνη του μεγαλύτερου και πιο έγκυρου ειδησεογραφικού site στην Εύβοια, μεταφέρει LIVE αποτελέσματα για κάθε Δήμο.

Μέσα από την εφαρμογή του υπουργείου Εσωτερικών, με μερικά κλικ έρχονται στην οθόνη σας.

Οι αναγνώστες έχουν τη δυνατότητα να πληροφορούνται real time για τα ποσοστά των υποψήφιων, ενώ προοδευτικά όσο αυξάνεται η ενσωμάτωση θα εισέρχονται πληροφορίες και για τη σταυροδοσία.

Υπενθυμίζεται πως στον Δήμο Κύμης Αλιβερίου ψηφίζαμε με έως και τέσσερις σταυρούς

Η ψηφοφορία στις Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές στην Εύβοια ξεκίνησε σήμερα από τις 07.00 το πρωί και διήρκεσε έως τις 19.00.

LIVE αποτελέσματα στον Δήμο Κύμης Αλιβερίου

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr