Δημοτικές Εκλογές Εύβοια 2023: Καταγγελία για ύβρεις από υποψήφιο
Ειδησεις ευβοια

Δημοτικές Εκλογές Εύβοια 2023: Καταγγελία για ύβρεις από υποψήφιο

Σε μία σοβαρή καταγγελία προχώρησε υποψήφια με τον συνδυασμό του Γιώργου Σπύρου στη Χαλκίδα, καθώς υποστήριξε πως υποψήφιος του συνδυασμού Αλλάζουμε - Συνεχίζουμε προχώρησε σε υβριστικούς χαρακτηρισμούς.

«Φουντώνει» η μάχη για τις δημοτικές εκλογές στην Εύβοια, ειδικότερα στη Χαλκίδα. Οι υποψήφιοι έχουν βγάλει τα… μαχαίρια και υπάρχουν συνεχόμενες καταγγελίες για απαράδεκτες συμπεριφορές. Τελευταίο περιστατικό, τα όσα αναφέρει η υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό του Γιώργου Σπύρου, Χριστίνα Γκίζαλη, η οποία καταγγέλλει υβριστική συμπεριφορά από υποψήφιο με τον συνδυασμό της Αλλάζουμε – Συνεχίζουμε

«Αξιότιμη Δήμαρχε Χαλκίδος κ Έλενα Βάκα . Να χαίρεστε τον  υποψήφιο με τον συνδυασμό σας κ Κατσό Βάγια που  αποκαλεί υποψήφιο άλλου συνδυασμού με το υβριστικό σχόλιο ΝΑΝΟΣ ,  ότι παρανομίζει ότι ψήλωσε  και δεν ασχολείτε με ασημαντότητες . Αλήθεια τι εννοεί με την απειλή του μετά τις εκλογές θα ασχοληθεί περισσότερο μαζί μου ????  Σας ερωτώ δημόσια κ Δήμαρχε . Ασπάζεστε αυτές τις αλλαζονικές ,προσβλητικές και απειλητικές συμπεριφορές απο μέλη του συνδυασμού σας ???? Ναι ή Όχι ?? Να τον χαίρεστε», έγραψε χαρακτηριστικά στο Facebook.

Η ανάρτηση της Χριστίνας Γκίζαλη

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr