Δύο γυναίκες έζησαν τον τρόμο σε παραθαλάσσια περιοχή της Εύβοιας
Χειροπέδες σε 50χρονο για πράξεις σε δημόσιο χώρο.
Στη σύλληψη ενός 50χρονου αλλοδαπού προχώρησαν οι λιμενικές αρχές στα Νέα Στύρα, έπειτα από καταγγελίες για ανάρμοστη συμπεριφορά σε δημόσιο χώρο.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το συμβάν σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής 9 Μαΐου, στη χερσαία ζώνη του λιμανιού. Δύο γυναίκες ανέφεραν ότι ο άνδρας προέβαινε σε πράξεις που προσέβαλαν τη γενετήσια αξιοπρέπειά τους.
Ιδιαίτερη ανησυχία προκάλεσε το γεγονός ότι το περιστατικό φέρεται να εκτυλίχθηκε κοντά σε παιδική χαρά, κάτι που κινητοποίησε άμεσα τις αρχές.
Μετά τις καταγγελίες, οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψή του το επόμενο πρωί, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ενηλίκων, καθώς και για απόπειρα αντίστοιχης πράξης σε ανήλικους.
Ο 50χρονος οδηγείται στις αρμόδιες δικαστικές αρχές, ενώ την προανάκριση έχει αναλάβει το Λιμενικό Τμήμα Νέων Στύρων, το οποίο συνεχίζει τη διερεύνηση της υπόθεσης.
Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr