
Εικόνα ντροπής σε παραλιακή πόλη στην Εύβοια
Σπασμένη πόρτα εμφανίστηκε στην παραλία της Κύμης, προκαλώντας αντιδράσεις.Η παραλία της Κύμης έγινε ξαφνικά το επίκεντρο συζητήσεων την Τετάρτη (3/9), όταν μια σπασμένη πόρτα εντοπίστηκε πεταμένη στο πεζοδρόμιο, στην καρδιά του παραλιακού δρόμου.
Το περιστατικό προκάλεσε την άμεση αντίδραση του Αντιδημάρχου Κύμης, Αργύρη Πάφρα, ο οποίος μέσω ανάρτησής του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εξέφρασε την απογοήτευσή του για την αμέλεια που έχει οδηγήσει σε αυτή την κατάσταση.
«Η πόρτα που ήθελε να γίνει… πεζοδρόμιο»
«Η πόρτα που ήθελε να γίνει… πεζοδρόμιο», έγραψε χαρακτηριστικά ο κ. Πάφρας, συνοδεύοντας την ανάρτησή του με τη φωτογραφία της αντικειμενικά ακαλαίσθητης εικόνας. «Στην παραλία της Κύμης βρέθηκε η νέα… αξιοθέαση: μία πόρτα, πεταμένη στο μέσο του πεζόδρομου!» σημείωσε, προσθέτοντας με δηκτικό τρόπο: «Κάποιος συμπολίτης αποφάσισε ότι η πόρτα του σπιτιού του ήταν πολύ σημαντική για να μείνει μέσα – καλύτερα στο δρόμο να τη θαυμάζουν όλοι.»
Ο Αντιδήμαρχος υπενθύμισε στους πολίτες ότι η Κύμη και οι γύρω κοινότητες δεν είναι χώρος για ανεξέλεγκτη απόθεση απορριμμάτων ή παλαιών αντικειμένων, και ζήτησε από τους δημότες να σεβαστούν τους κοινόχρηστους χώρους. «Η Κύμη και οι κοινότητές μας δεν είναι σκουπιδότοπος ούτε έκθεση επίπλων», τόνισε.
Με στόχο την αποκατάσταση της εικόνας του δημόσιου χώρου, ο κ. Πάφρας καλεί τους πολίτες να ειδοποιούν άμεσα το Γραφείο Καθαριότητας του Δήμου (τηλ. 22220-58252) για οποιαδήποτε περιστατικά ανάλογου τύπου, υπογραμμίζοντας τη σημασία του σεβασμού των κοινών αγαθών και της συλλογικής ευθύνης. «Φροντίζουμε τον δημόσιο χώρο και δείχνουμε λίγη ντροπή… ναι, ξέρω, δύσκολο!» κατέληξε.
Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr