Εκλογές 2023: Νικολάου για την μη συμμετοχή στα ψηφοδέλτια – Όσα με κατηγορούν είναι συκοφαντίες… θα καταπέσουν στη Δικαιοσύνη
Ειδησεις ευβοια

Εκλογές 2023: Νικολάου για την μη συμμετοχή στα ψηφοδέλτια – Όσα με κατηγορούν είναι συκοφαντίες… θα καταπέσουν στη Δικαιοσύνη

Την πρώτη της δήλωση μετά την γνωστοποίηση πως δεν θα είναι υποψήφια στις εκλογές με τη Νέα Δημοκρατία, πραγματοποίησε η Σοφία Νικολάου

Την πρώτη της δήλωση μετά την γνωστοποίηση πως δεν θα είναι υποψήφια στις εκλογές με τη ΝέαΔημοκρατία, πραγματοποίησε η ΣοφίαΝικολάου. Η κυρία Νικολάου δηλώνει πως η «ηθική της δεν της επιτρέπει να συμμετέχει στα ψηφοδέλτια της ΝΔ» και ισχυρίζεται πως οι κατηγορίες σε βάρος της αποτελούν συκοφαντίες και θα καταπέσουν στη Δικαιοσύνη.

Η δήλωση της Σοφίας Νικολάου

Πορεύτηκα στην προσωπική, επαγγελματική και πολιτική μου διαδρομή με απόλυτη διαφάνεια, με καθημερινό αγώνα και με την πεποίθησηότι αν παλέψεις μπορείς να πετύχεις τα πάντα.

 

Περπάτησα και συνεχίζω να περπατώ με το κεφάλι ψηλά, όσες επιθέσεις κι αν δέχθηκα, όση λάσπη κι αν εκτόξευσαν κάποιοι σε βάρος μου.

 

Έδωσα καθημερινές μάχες, θέλοντας να υπηρετήσω την Ελλάδα και κυρίως την πατρίδα μου την Εύβοια.
Όμως, σ’ αυτή τη τραγική στιγμή για τον τόπο, σε μια περίοδο που το κλίμα είναι αφάνταστα βαρύ, οφείλω να πάρω μια δύσκολη απόφαση.

Η ηθική μου δεν μου επιτρέπει να συμμετέχω στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας στις επερχόμενες εκλογές.
Όσο βρίσκεται σε εξέλιξη μια έρευνα σε βάρος μου, είναι αδύνατον να συνεχίσω την προεκλογική μου δραστηριότητα γι’ αυτό και σταματώ την εκστρατεία μου στο Νομό της Εύβοιας.

 

Δήλωσα από την πρώτη στιγμή και δηλώνω και σήμερα ότι όλα όσα με κατηγορούν είναι συκοφαντίες που πολύ σύντομα θα καταπέσουν στη Δικαιοσύνη.

 

Δεν υπάρχει σε βάρος μου καμιά ποινική δίωξη, δεν διώκομαι από κανέναν, παρά μόνο από τους συκοφάντες μου γι’ αυτό και δεν διαπραγματεύομαι με κανένα την αξιοπρέπειά μου.

Δυστυχώς σήμερα επικρατούν οι κραυγές και τα ουρλιαχτά εκείνων, που σκεπάζουν τη λογική, και την ακεραιότητα, τον αγώνα που έχω δώσει για να φτάσω μέχρι εδώ.

 

Όμως ο πόνος που βιώνει η ελληνική κοινωνία είναι πάνω από προσωπικές βλέψεις και στρατηγικές και αυτό που προέχει είναι να χτίσουμε μια καλύτερη Ελλάδα, μία σωστή Ελλάδα με ανθρώπους που έχουν όρεξη για δουλειά αλλά και αγάπη για τον τόπο.

 

Θέλω να ευχαριστήσω τους χιλιάδες Ευβοιώτες που με στήριξαν αυτούς τους μήνες. Τους έχω όλους στην καρδιά μου.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr