«Έλαμψαν» τα νεκροταφεία της Εύβοιας εν όψει Πάσχα
Ο Δήμος Κύμης-Αλιβερίου φροντίζει τους χώρους πρασίνου και τα κοιμητήρια εν όψει Πάσχα.
Παρά τις επίμονες βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών, το προσωπικό του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου κατάφερε να παραδώσει το Κοιμητήριο της πόλης σε κατάσταση που αρμόζει.
Ο Αντιδήμαρχος, Αργύρης Πάφρας, σε ανάρτησή του στα social media τόνισε ότι «ο καιρός έκανε ό,τι μπορούσε για να μας δυσκολέψει, αλλά δεν τα κατάφερε».
Οι συνεχείς βροχές, ωστόσο, έχουν αφήσει τα σημάδια τους σε όλες τις κοινότητες, γεγονός που καθυστερεί ορισμένες εργασίες. Παρά τις δυσκολίες, οι εργαζόμενοι του Δήμου συνεχίζουν ακούραστα ακόμη και τα Σαββατοκύριακα, με χορτοκοπτικά και ασβεστοχρωματισμούς, προκειμένου να επαναφέρουν την εικόνα που αρμόζει σε δημότες και επισκέπτες εν όψει των εορτών του Πάσχα.
Έκκληση στους πολίτες
Ο Αντιδήμαρχος έκανε επίσης έκκληση προς τους πολίτες για εθελοντική συμμετοχή στις γειτονιές τους, επισημαίνοντας ότι «στο κάτω-κάτω, ο Δήμος είμαστε όλοι εμείς».
Με την πρωτοβουλία αυτή, η δημοτική αρχή επιδιώκει να συνδυάσει τη συντήρηση των δημοτικών χώρων με την ενίσχυση του πνεύματος συνεργασίας και κοινότητας.
Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr