Ένας Ευβοιώτης κατακτά το Άμστερνταμ με το ελληνικό φαγητό!
Ο Γιάννης Ιορδάνου, γιος του γνωστού επιχειρηματία της Χαλκίδας Στέλιου Ιορδάνου, ανοίγει το "Ela! Trattoria Delicatessen"Ο Γιάννης Ιορδάνου, γιος του γνωστού επιχειρηματία της Χαλκίδας Στέλιου Ιορδάνου, άνοιξε πρόσφατα το δικό του ελληνικό εστιατόριο στο κέντρο του Άμστερνταμ. Ακολουθώντας τα βήματα του πατέρα του στον χώρο της εστίασης, ο Γιάννης ζει πλέον μόνιμα στην Ολλανδία και φέρνει λίγη από την αυθεντική ελληνική γεύση στην καρδιά της Ευρώπης.
Ο Στέλιος Ιορδάνου, υπερήφανος για την οικογενειακή συνέχεια, δήλωσε με ενθουσιασμό:
“Ξεκινήσαμεεεεεε!!! Άλλη μια οικογενειακή επιχείρηση στην Ολλανδία αυτή τη φορά! Όσοι φίλοι μας επισκεφτούν το Άμστερνταμ να μη παραλείψουν να επισκεφτούν και το ‘Ela! Trattoria Delicatessen’, ένα Ελληνικό παραδοσιακό εστιατόριο στο κέντρο της πόλης!!! Σας περιμένουμε!!!”
Το “Ela! Trattoria Delicatessen” υπόσχεται αυθεντικές ελληνικές γεύσεις, φιλόξενο περιβάλλον και την μοναδική εμπειρία της ελληνικής κουζίνας, συνδυάζοντας παράδοση και μοντέρνα αισθητική. Μία στάση στο εστιατόριο αποτελεί πλέον must για όσους βρίσκονται στο Άμστερνταμ και θέλουν να γευτούν λίγη Ελλάδα μακριά από την πατρίδα.
Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr