Επιμελητήριο Εύβοιας: Με εκπρόσωπο την Δέσποινα Καραμπέτσου στην Γενική Συνέλευση του ΕΕΔΕΓΕ
Ειδησεις ευβοια

Επιμελητήριο Εύβοιας: Με εκπρόσωπο την Δέσποινα Καραμπέτσου στην Γενική Συνέλευση του ΕΕΔΕΓΕ

Το Επιμελητήριο Ευβοίας στην Γενική Συνέλευση του Εθνικού Επιμελητηριακού Δικτύου Γυναικών Επιχειρηματιών

Στις εργασίες της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του Εθνικού Επιμελητηριακού Δικτύου Γυναικών Επιχειρηματιών (ΕΕΔΕΓΕ) συμμετείχε η Δέσποινα Καραμπέτσου εκπροσωπώντας το Επιμελητήριο Εύβοιας στο Δίκτυο.

Η Γενική Συνέλευση του Δικτύου πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022 στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο του Πειραιά, παρουσία Υπουργών, Βουλευτών και εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, όπως μεταξύ άλλων της Υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Μαρίας Συρεγγέλα και του Υφυπουργού Ναυτιλίας, Κώστα Κατσαφάδου.

Βασικά θέματα συζήτησης στην εκδήλωση, αποτέλεσαν η ενίσχυση της γυναικείας επιχειρηματικότητας, η βιώσιμη ανάπτυξη, η ενδυνάμωση της εξωστρέφειας, η εδραίωση συνεργασιών στο εξωτερικό.

Τη χρονιά που πέρασε παγιώθηκαν αρκετές από τις πρωτοβουλίες του ΕΕΔΕΓΕ, όπως το ξεκίνημα της Θερμοκοιτίδας Νεοφυών Επιχειρήσεων, το πρόγραμμα για την απόκτηση δεξιοτήτων σε 5.320 άνεργες γυναίκες και η διοργάνωση εργαστηρίων καινοτόμου γυναικείας επιχειρηματικότητας και γυναικείας ηγεσίας. Παράλληλα, ενισχύθηκε η εξωστρέφεια του ΕΕΔΕΓΕ με συμμετοχή σε διεθνή συνέδρια και συνεργασίες, όπως στην Παγκόσμια Σύνοδο Κορυφής Γυναικών Επιχειρηματιών και Ηγετών στη Μπανγκόκ, στην Κύπρο για την «Συμμετοχική χρηματοδότηση-ευκαιρίες στην περιοχή της Μεσογείου», στην Λισαβώνα για το Web Summit και με την υποδοχή γυναικείας αντιπροσωπείας από την Ινδία από την Ένωση Εμπορικών και Βιομηχανικών Επιμελητηρίων της Ινδίας (Federation of Indian Chambers of Commerce and Industries – FICCI).

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr