Επιβεβαίωση evima.gr: Τέλος ο Θανάσης Μπουραντάς – Με Μπαράκο συνεχίζει η Συμπολιτεία
ΑΠΟΨΕΙΣ

Επιβεβαίωση evima.gr: Τέλος ο Θανάσης Μπουραντάς – Με Μπαράκο συνεχίζει η Συμπολιτεία

Όπως σας είχαμε γράψει ο δήμαρχος Θανάσης Μπουραντάς έχει αποφασίσει να μην είναι ξανά υποψήφιος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές

Άλλο ένα ρεπορτάζ του evima.gr επιβεβαιώνεται σχετικά με Δήμο στην Εύβοια.

Όπως σας είχαμε γράψει ο δήμαρχος Θανάσης Μπουραντάς έχει αποφασίσει να μην είναι ξανά υποψήφιος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Δείτε εδώ τι έγραφε πρώτο το evima.gr

 

Με το Νίκο Μπαράκο στη θέση του Θανάση Μπουραντά θα συνεχίσει η Συμπολιτεία του Δήμου Κύμης Αλιβερίου στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Ο Θανάσης Μπουραντάς μετά από συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τετάρτης 1 Μαρτίου με μέλη της συμπολιτείας τους ανακοίνωσε ότι δεν επιθυμεί να συνεχίσει να είναι εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος. Μετά από συζήτηση για το μέλλον του συνδυασμού οι παρευρισκόμενοι πρότειναν κατά πλειοψηφία ο συνδυασμός να συνεχίσει με επικεφαλής το Νίκο Μπαράκο.

Όλοι πλην του Γιάννη Πιλάτη αποφάσισαν ομόφωνα να συνεχίσει την προσπάθεια της συμπολιτείας ο αντιδήμαρχος Νίκος Μπαράκος.

Πρόκειται για την ήρεμη δύναμη μέχρι σήμερα του Δήμου Κύμης Αλιβερίου καθώς ο Νίκος Μπαράκος δίνει λύσεις σε αρκετά θέματα χωρίς να το επιδεικνύει.

 

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr