Έρχονται χιόνια απόψε στην Εύβοια: Σε ετοιμότητα ο Δήμος Κύμης Αλιβερίου
Σε επιφυλακή ο δήμος Κύμης Αλιβερίου για τα χιόνια
Σε επιφυλακή ο Δήμος Κύμης Αλιβερίου στην Εύβοια ενόψει νέας κακοκαιρίας με χιονόπτωση
Η νέα κακοκαιρία αναμένεται να πλήξει την περιοχή με θυελλώδεις βόρειους ανέμους και χιονοπτώσεις στα ορεινά αλλά και στα ανατολικά πεδινά τμήματα του Δήμου. Τα φαινόμενα εκτιμάται ότι θα ξεκινήσουν από τις βραδινές ώρες της Κυριακής 11 Ιανουαρίου 2026 και θα διαρκέσουν έως την Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2026.
Η Πολιτική Προστασία του Δήμου βρίσκεται σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας για την άμεση αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων.
Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στους προέδρους των Δημοτικών Κοινοτήτων, οι οποίοι καλούνται να βρίσκονται σε διαρκή ετοιμότητα για την άμεση διαχείριση οποιασδήποτε έκτακτης κατάστασης.
Παρακαλούνται οι πολίτες να λαμβάνουν τα απαραίτητα μέτρα αυτοπροστασίας και να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις.
Δείτε εδώ τις γενικές οδηγίες σε περίπτωση χιονοπτώσεων 👉🏻 https://shorturl.at/xEztMω
Τηλέφωνο Πολιτικής Προστασίας Δήμου: 697 7401605.
—————————————
Σε περίπτωση ανάγκης καλούμε Χρήσιμα Τηλέφωνα:
Ευρωπαϊκός Αριθμός Έκτ. Ανάγκης: 112
Πυροσβεστικό Σώμα: 199
Αστυνομία: 100
Ε.Κ.Α.Β. (Ασθενοφόρο): 166
Λιμενικό Σώμα: 108
Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας: 210 3359 002-3
Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr