Έτοιμο ένα νέο σύχρονο πάρκο σκύλων στην Εύβοια- Πού άνοιξε
Ειδησεις ευβοια

Έτοιμο ένα νέο σύχρονο πάρκο σκύλων στην Εύβοια- Πού άνοιξε

Χθες, Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023, έγινε παρουσίαση του πάρκου στους Ζωοφιλικούς Συλλόγους και σε εθελοντές ζωόφιλους στην Εύβοια

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες δημιουργίας το πρώτου σύγχρονου πάρκου δραστηριοτήτων για σκύλους, στο Πάρκο του Λαού στη Χαλκίδα στην Εύβοια και είναι πλέον έτοιμο για χρήση από τους τετράποδους φίλους μας.

Χθες, Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023, έγινε παρουσίαση του πάρκου στους Ζωοφιλικούς Συλλόγους και σε εθελοντές ζωόφιλους, από τη Δήμαρχο Χαλκιδέων και αρμόδιους υπαλλήλους που δραστηριοποιούνται με την ευζωία και την ποιότητα ζωής των αδεσπότων.

Σε έναν πρότυπο, ειδικά διαμορφωμένο χώρο με περίφραξη και ξύλινες κατασκευές για παιχνίδια (ανάβαση, κατάβαση, ισορροπία), τα κατοικίδια θα μπορούν να τρέχουν, να παίζουν, να εκτονώνονται και να εκπαιδεύονται με ασφάλεια, ενώ παράλληλα δίνεται η δυνατότητα στους ιδιοκτήτες να αναπτύσσουν ανθρώπινες σχέσεις μεταξύ τους και να απολαμβάνουν τη βόλτα τους.

Ο καθαρισμός του πάρκου θα είναι τακτικός και στον χώρο υπάρχει βρύση και καλαθάκια για την περισυλλογή των ακαθαρσιών των σκύλων.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr