Εύβοια: Αυτός είναι ο 31χρονος πολιτικός μηχανικός που θέλει να αλλάξει το χωριό του
Ειδησεις ευβοια

Εύβοια: Αυτός είναι ο 31χρονος πολιτικός μηχανικός που θέλει να αλλάξει το χωριό του

Ο Παναγιώτης Μαρινάκης κατέχει το πτυχίο Πολιτικού μηχανικού Τ.Ε. της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδας.

Με όρεξη για δουλειά και συνεισφορά στον τόπο του κατεβαίνει δυναμικά υποψήφιος ο Παναγιώτης Μαρινάκης.

Ένα νέο παιδί μόλις 31 ετών είναι υποψήφιος για την κοινότητα Βρύσης του Δήμου Κύμης Αλιβερίου με το ψηφοδέλτιο «Πορεία Δημιουργίας» του Νίκου Μπαράκου.

Κατοικεί μόνιμα στην Κοινότητα της Βρύσης από το 2018 και θέλει να προσφέρει πολλά στους συγχωριανούς του.

«Αποφάσισα να ασχοληθώ με την τοπική αυτοδιοίκηση ενεργά, συμμετέχοντας στο ψηφοδέλτιο «Πορεία Δημιουργίας» του Νίκου Μπαράκου που έχει αποδείξει την ικανότητααλλά και την αποτελεσματικότητα του στην ένταξη Αναπτυξιακών Έργων σε διάφορα προγράμματα (Φιλόδημος, Πράσινο Ταμείο, ΕΣΠΑ κ.α.) και έχει όραμα για το Δήμο μας.

Θέλω να συνεισφέρω για ένα καλύτερο μέλλον για το τόπο μου. Στόχος μου είναι η υλοποίηση έργων υποδομής στα χωριά της Κοινότητας μας αλλά και γενικότερα στο Δήμο μας, ώστε ο τόπος να αναπτυχθείεπαγγελματικά,κοινωνικά και τουριστικά,γεγονός που θα δημιουργήσει θέσεις εργασίας δίνοντας κίνητρα στους συντοπίτες μου και ιδιαίτερα στους νέους να επιστρέψουν στον τόπο καταγωγής τους», δήλωσε ο Παναγιώτης Μαρινάκης.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr