Εύβοια: Άγνωστοι «ξαναχτύπησαν» σε  παιδική χαρά προκαλώντας νέες φθορές – Στα «κάγκελα» γονείς
Ειδησεις ευβοια

Εύβοια: Άγνωστοι «ξαναχτύπησαν» σε παιδική χαρά προκαλώντας νέες φθορές – Στα «κάγκελα» γονείς

Μέσα σε λίγες ημέρες οι ασυνείδητοι ξαναχτύπησαν και έσπασαν ξανά κάγκελα στη νέα παιδική χαρά στο Αλιβέρι Ευβοίας

Νέες φθορές προκάλεσαν άγνωστοι στη νέα παιδική χαρά που παρέδωσε ο Δήμος Κύμης Αλιβερίου δίπλα από το κλειστό γυμναστηριο της πόλης του Αλιβερίου.

Όπως χαρακτηριστικά είπε γονέας στο evima.gr: Δεν πέρασαν λίγες ημέρες που ο Δήμος αποκατέστησε το σπασμένο κάγκελο στην παιδική χαρά δίπλα στο κλειστό Αλιβερίου και σήμερα όταν πήγαμε τα παιδιά μας να παίξουν είδαμε άλλο ένα κάγκελα να είναι σπασμένο».

Στις 26 Μαρτίου άγνωστοι έσπασαν τα κάγκελα στη νέα παιδική χαρά δίπλα στο κλειστό γήπεδο Αλιβερίου.

Εύβοια: Ασυνείδητοι έσπασαν κάγκελα σε καινούργια παιδική χαρά – Καταδίκη από τους πολίτες

Όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα έσπασαν τα ξύλινα κάγκελα της παιδικής χαράς.

Εύβοια: Δήμος και Κοινότητα κατέθεσαν μήνυση κατά αγνώστων

Μήνυση κατά αγνώστων για τις ζημιές στην παιδική χαρά που βρίσκεται στον περιβάλλοντα χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου

Προ ημερών είχαν γίνει φθορές στη νέα παιδική χαρά που βρίσκεται στον περιβάλλοντα χώρο του κλειστού γυμναστηρίου Αλιβερίου και συγκεκριμένα στην περίφραξη της.

Για το γεγονός αυτό βρέθηκαν στο Α.Τ. Αλιβερίου, ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Ταμυνέων, κ. Στρουμπούλης Γεώργιος και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Αλιβερίου, κ. Αλέξης Προκόπιος, για να καταθέσουν από κοινού μήνυση για διακεκριμένη φθορά κατά αγνώστων.

Η Τεχνική Υπηρεσία του δήμου Κύμης Αλιβερίου, διενήργησε αυτοψία και εκτίμησε την έκταση της ζημιάς καθώς και το κόστος και προέβη στην αποκατάστασή της.

Οι παιδικές χαρές είναι ένας ζωντανός χώρος και θα πρέπει όλοι μαζί, δήμος και πολίτες να τις διατηρήσουμε σε άριστη κατάσταση, ασφαλείς, καθαρές και όμορφες στους μικρούς μας δημότες.

Επίσης παρακαλούμε τους συμπολίτες μας που έχουν καλλιτεχνικές ανησυχίες, ας επικοινωνήσουν με την Κοινότητα, ώστε το όποιο δημιουργικό τους ταλέντο να το χρησιμοποιήσουν προς όφελος της τοπικής κοινωνίας κάνοντας κάτι όμορφο.

Το ζήτημα λοιπόν, δεν είναι απλά και μόνο να βαφεί το όποιο “πίλαρ” από πάνω και να σβηστεί η κακή νοοτροπία ορισμένων. Το ζήτημα είναι πώς όλη αυτή η κατάσταση θα αποτραπεί και θα σταματήσει. Αυτό που φαίνεται στις φωτογραφίες δεν είναι ένα graffiti όπως ίσως θα έλεγαν ορισμένοι, ειναι μια κακή πρακτική που μόνο ζημιά προκαλεί.

Γίνεται προσπάθεια να ομορφύνουμε την πόλη μας και σε αυτό μπορούμε όλοι μαζί να συνεισφέρουμε.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr