Εύβοια: Άγρια συμπλοκή μεταξύ 13χρονων στο γήπεδο της Τριάδας- Η καταγγελία πολίτη στο evima.gr
Ειδησεις ευβοια

Εύβοια: Άγρια συμπλοκή μεταξύ 13χρονων στο γήπεδο της Τριάδας- Η καταγγελία πολίτη στο evima.gr

Το επεισόδιο μεταξύ των μαθητών πήρε διαστάσεις και αστυνομικές δυνάμεις χρειάστηκε να σπεύσουν στο γήπεδο της Τριάδας στην Εύβοια, προκειμένου να τεθεί υπό έλεγχο η κατάσταση

Περιστατικό με άγριο ξύλο μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής που μας πέρασε στο μπάσκετ της Τριάδας στην Εύβοια.

Σύμφωνα με καταγγελία πολίτη στο evima.gr δύο ομάδες 13χρονων άρχισαν να βιαιοπραγούν μεταξύ τους με την υγεία ενός παιδιού να τίθεται μάλιστα σοβαρά σε κίνδυνο αφού όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η καταγγελία, “πλακώθηκαν στις μπουνιές” και παραλίγο να “μείνει στον τόπο”.

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με την καταγγελία, κανείς δεν επιχείρησε να χωρίσει τους ανήλικους αλλά όλοι τραβούσαν βίντεο με τα κινητά τους.

“Αναγκαστικά μπήκα εγώ στη μέση να τους χωρίσω έφαγα και βρισιές και απειλές μέχρι που πήρα και την αστυνομία” αναφέρει πολίτης τονίζοντας πως “αυτό είναι απαράδεκτο για εμάς τους γονείς που βγαίναμε κάθε απόγευμα με τα παιδιά μας να παίζουνε, να βλέπουν αυτές τις σκηνές”.

Σύμφωνα με την καταγγελία περαιτέρω το φαινόμενο δεν είναι σπάνιο καθώς συχνά ανήλικοι που επισκέπτονται το γήπεδο καταλήγουν να παίζουν ξύλο για μια μπάλα

Το εν λόγω γήπεδο, κάθε απόγευμα είναι πάντα γεμάτο από μικρά παιδιά και γονείς και έτσι το παραπάνω εγείρει προβληματισμό αφενός για την ασφάλεια τους κι αφετέρου για το τί προσλαμβάνουσες παίρνουν νεαρά παιδιά βλέποντας το ως γεγονός που εκτυλίσσεται μπροστά τους.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr