Εύβοια: Άλλη μία σημαντική διάκριση για το Γενικό Νοσοκομείο-Κ.Υ Κύμης
Ειδησεις ευβοια

Εύβοια: Άλλη μία σημαντική διάκριση για το Γενικό Νοσοκομείο-Κ.Υ Κύμης

Το νοσοκομείο κατέλαβε την 15η θέση στη γενική κατάταξη ανάμεσα σε 216 διαγνωστικά εργαστήρια που συμμετέχουν στο εν λόγω πρόγραμμα.

Ακόμη μία σημαντική διάκριση του Γενικού Νοσοκομείου-Κ.Υ Κύμης!

Στον εξωτερικό έλεγχο ποιότητας του Διαγνωστικού εργαστηρίου του Γενικού Νοσοκομείου Κύμης, που διενεργείται κάθε χρόνο από το ΕΣΕΑΠ, το Νοσοκομείο της Κύμης ως προς την αξιολόγηση της ακρίβειας των αποτελεσμάτων και των επιδόσεων για το έτος 2022, κατέλαβε την 15η θέση στη γενική κατάταξη ανάμεσα σε 216 διαγνωστικά εργαστήρια που συμμετέχουν στο εν λόγω πρόγραμμα.

Τα Νοσοκομεία Καρύστου και Κύμης βράβευσε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

Για την λειτουργία τους και την μάχη που έδωσαν τα Νοσοκομεία στη περίοδο της πανδημίας, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο αμφιθεάτρου του Νοσοκομείου Ευαγγελισμού τιμητική εκδήλωση όπου βραβευθήκαν στελέχη του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

Τα δυο διασυνδεόμενα με το νοσοκομείο Χαλκίδας, νοσοκομεία Καρύστου και Κύμης βραβεύτηκαν στη κατηγορία “Μικρές δομές Υγείας, με Φιλικές και Ποιοτικές Υπηρεσίες προς τους Ασθενείς” , για το λόγο ότι παρα το μικρό τους μέγεθος προσφέρουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους πολίτες και στους επισκέπτες της περιοχής. Η βράβευση αυτή αποτελεί αναγνώριση των προσπαθειών των εργαζομένων και αποτελεί πρωταρχικό σκοπό και του Διοικητικού Συμβουλίου των Νοσοκομείων.

Τα βραβεία παράλαβαν εκ μέρους του Νοσοκομείου Καρύστου η κα Φωτεινή Γερακίνη, Διευθύντρια Ιατρικής Υπηρεσίας και ο κος Ιωάννης Μπουραντάς Διευθυντής Νοσηλευτικής Υπηρεσίας και εκ μέρους του Νοσοκομείου Κύμης ο κος Θεόδωρος Χατζηδημητρίου, Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr